Čtvrtek 23. května 2024
Svátek slaví Vladimír, zítra Jana
Oblačno, déšť 21°C

Co o vás prozradí vaše poprsí? Jaká jste hospodyňka, jak má máte vysoké IQ a mnoho dalšího!

  • prsaprsa
    11. května 2024 | 06:00

    „Horňáky“ jen tak nezavrhujme! Když nám muž sjede pohledem dříve na prsa než do známé „brány duše“, tak to má z velké pravděpodobnosti své opodstatnění, které se netýká jen a pouze sexuální představivosti. Proč? Podle odborníků na základě tvaru ženských ňader totiž můžeme ověřit ženino IQ! Jakou tedy mají ňadra spojitost s osobností ženy, a jak vystihují vás?

    Před několika lety spatřila svět americká studie, jež tvrdí, že ženy s bujnějším dekoltem disponují vyšší inteligencí. „Studie vědců z Chicagské univerzity na 1200 ženách zjistila, že ženy s většími prsy dosáhly v testech inteligence v průměru o 10 bodů vyššího skóre. Jedním z možných vysvětlení je fakt, že vliv na inteligenci mohou mít i hormony, které mají rovněž na svědomí i bujnější dekolt," uvádí pro web The sun Tanith Carey.

    Své si o tom však myslí čínská herečka Xi Lu, která vyjádřila své pocity ohledně výsledků studie na Global Times. „Mé pocity ohledně mých prsou, od studu po pýchu, byly vždy řízeny názory jiných lidí. Tento trend je nyní ještě silnější, když jsou prsa údajně znakem inteligence. Inteligenci ženy by podle mého názoru mělo ztělesňovat její samostatné myšlení a sebevědomí. Proto se nestresujte velikostí svých prsou. Atraktivní vás učiní důvěra ve vlastní tělo, nikoli velikost vašeho poprsí,“ myslí si žena.

  • Třešně

    Autor: istock.com

    Milovníci chlapeckých hrudníků zaplesají. Malá ňadra neboli lentilky, podobná třešním, signalizují vtipnost a vášeň. Takové ženy jsou zábavné a inteligentní. Řadí se mezi skvělé partnerky, které se poperou s překážkami v každodenním životě. Jejich zájem o sex je tak akorát. Touto ženou získáte milou osobu, která vás bude obdivovat a následovat. Nebude vám mazat ale med kolem pusy, jelikož tyto ženy bývají přímočaré a upřímné.

     

    VIDEO: Gábi se nebojí zeptat: Jak se naučit milovat svoje tělo

    Video se připravuje ...
    Gábi se nebojí zeptat: Jak se naučit milovat svoje tělo • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

  • Citron

    Autor: istock.com

    Velikost ňader „akorát tak do ruky“, jež vystupují směrem dopředu. Mužům, kteří chtějí živější a živočišnější partnerky, sexuologové doporučují hledat mezi majitelkami ňader typu citronu, protože jsou plné života a humoru. Chtějí vyrovnaný život bez překvapení, umí si udělat legraci samy ze sebe.

     

    VIDEO: Gábi se nebojí zeptat: Co je to vaginální fitness a jak mít díky němu orgasmus

    Video se připravuje ...
    Gábi se nebojí zeptat: Co je to vaginální fitness a jak mít díky němu orgasmus • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

  • Grapefruit

    Autor: istock.com

    Chutná vám grapefruit? Je pro vás příliš hořký? Žena s větším a pevným poprsím může vypadat a působit eroticky, ale ve skutečnosti je stydlivá a domácká. Potřebuje moc, moc něhy, pozornosti a citlivého zacházení. Některým typům mužů však ale právě tohle vyhovuje! Tato žena naděvše miluje vlastní rodinu, děti, a vše kolem domácí pohody umí skvěle obstarat a zařídit. U této ženy se nemusíte bát, že by vám byla nevěrná. Vždy vás bude čekat s otevřenou náručí a dobrou večeří.

     

    VIDEO: Gábi se nebojí zeptat: Jakou část svého těla ženy nejvíce kritizují

    Video se připravuje ...
    Gábi se nebojí zeptat: Jakou část svého těla ženy nejvíce kritizují • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

  • Meloun

    Autor: istock.com

    Velká a kulatá ňadra jsou podle Lorenzoniho typyckým příkladem ženy ženy-matky, ochranitelky. „Má ráda jídlo, chce být hýčkaná a hýčkání rozdávat. Ale málokdy má ráda sex,“ říká sexuolog Lorenzoni.

     

    VIDEO: Julie Poupětová radí jak být skvělou milenkou

    Video se připravuje ...
    Julie Poupětová radí jak být skvělou milenkou • VIDEO: Majka Dvořáková

  • Pomeranč

    Autor: istock.com

    S pevným a kulatým poprsím střední velikosti to nebude jednoduché. Majitelka pomerančů patří mezi sebevědomé ženy znající své cíle, ovšem tvrdost loktů například v zaměstnání je vykoupena nízkým zájmem o sex. Taková žena má ráda konverzaci a partnerství jako takové. V něm ale sex nestaví na první místo. Tyto ženy bývají dost vypočítavé, hledají dobrou partii, a když přijde na lámání chleba, dokážou být velice chladné a kruté. Na druhou stranu umějí v mužích rozpoutat obrovskou vášeň, která je jim ale v podstatě cizí. Cit a emoce rozhodně nejsou jejich kamarádky a rozum nad nimi vždy vyhrává. Jsou to kariéristky, které přesně vědí, co chtějí, a jdou si tvrdě za svým!

     

    VIDEO: Gábi se nebojí zeptat: Jaký mají muži vztah k vlastnímu penisu

    Video se připravuje ...
    Gábi se nebojí zeptat: Jaký mají muži vztah k vlastnímu penisu • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

  • Ananas

    Autor: istock.com

    Bujné a oválné poprsí nám může připomínat ananasový plod. Žena s takovým hrudníkem je inteligentní i romantická, často buduje kariéru, v níž je úspěšná. Kdo získá její srdce, má jistotu dlouhotrvající lásky, neboť dotyčná nepatří k přelétavým typům.

     

  • Hruška

    Autor: istock.com

    Žena s menšími ňadrami s tvarem připomínající kapku vody zná zná lásku ve všech variantách. „Žena s hruškovitým typem poprsí může být nábožensky založená, ale tak nějak úměrně," říká sexuolog Lorenzoni, který však neuvádí, jak na souvislost ženské povahy s tvarem a velikostí ňader přišel. Odvolává se jen na svoji praxi. Stejně jako doktor Mitsugu Shiga, ředitel kliniky Yuai v Jokohamě.

     

Autor: Monika Vráblíková
Klíčová slova:  ňadra, prsa, sexualita
Diskuse ke článku
.