Střet USA a Číny se blíží, známe rok. Viděl to i slavný věštec

Nostradamova manželka a dvě děti podlehly morové epidemii. Po jejich smrti počal Nostradamus studovat morovou problematiku v Marseilles a v Aix-en-Provence
Zobrazit fotogalerii (2)
  |   analýza

Datum začátku třetí světové války je známé, alespoň podle německého astrologa Kurta Allgeiera. Ve své knize „Nostradamus: Příchod apokalypsy“ napsal, že globální ozbrojený konflikt začne 24. června 2028 a vyprovokuje ho malý stát kvůli maličkosti. Allgeier vychází z veršů francouzského věštce. „Už dnes vidíme, že se dva státy, které spolu přímo nesousedí, dostaly do konfliktu,“ upozornil pro Čtidoma.cz generál Jiří Šedivý na izraelský útok na Írán.

„Antikrist zničí velmi brzy celou trojici. Jeho válka potrvá sedmadvacet let. Nevěřící jsou mrtví, zajati, vyhoštěni. S krví, lidskými těly, vodou a rudým deštěm pokrývajícím Zemi,“ napsal legendární Nostradamus. Allgeier v knize „Nostradamus: Příchod apokalypsy“ vykládá verše Francouze tak, že se dva národy postarají o rozštěpení církve, které svět dosud neviděl.

Přijdou také epidemie a část světa úplně zanikne. Podle německého proroka nebude možné určit, kde stály domy a kde byla jen pole. Samozřejmě se najde řada lidí, kteří s Allgeierem nesouhlasí a mají ho za blázna. Na druhou stranu v dnešním světě vidíme celou řadu indicií, které mohou globálnímu konfliktu napovídat.

Jaderná válka při eskalaci konfliktu

Dvě „nejviditelnější“ války eskalují. Izrael vede válku v Pásmu Gazy, Írán se do konfliktu přímo zapojil, když židovský stát napadl raketami a drony. Na jeho obranu přispěchaly mimo jiné i USA a Velká Británie.

A pak je tu samozřejmě také ruská agrese na Ukrajině, do které se Západ zatím přímo nezapojil. „Charakter války na Ukrajině neumožňuje přímé zapojení armád států Západu. To by nevyhnutelně vedlo k eskalaci a válce, která by měla ve finále charakter války jaderné,“ vysvětlil generál Šedivý, když zmínil možnost jaderné apokalypsy. Přitom z některých prohlášení politiků je zřejmé, že přímý vstup „jejich“ zemí do války není nemožný.

Blíží se střet USA a Číny

Navíc jsou tu i další třenice, které mohou snadno přerůst v katastrofu. Za zmínku rozhodně stojí poměřování svalů mezi USA a Čínou. „Čínský prezident Si Ťin-pching dal armádě pokyn, aby se připravila na válku. To bylo v roce 2022 s tím, že o pět let později by měly být přípravy hotové. Takže je možné předpokládat, že se střet blíží,“ potvrdil Čtidoma.cz generál Šedivý a zmínil zejména třaskavé území Tchaj-wanu, kde ke střetu velmocí může dojít.

Také Nostradamus viděl, jak velké město, kterým zřejmě myslel dnešní USA, zápasí s velkým leopardem, což pravděpodobně znamená Čínu. „Mnoho analytiků považuje ozbrojený konflikt mezi těmito velmocemi za velmi reálný,“ tvrdil Šedivý.

A nedotknutelné nejsou ani hranice NATO, jak nedávno uvedl bývalý viceprezident USA Mike Pence. „Kdyby bylo Putinovi dovoleno obsadit Ukrajinu, překročí hranice některé ze zemí NATO,“ měl jasno americký politik. S trochou nadsázky se tak dá říct, že nepotřebujeme Nostradama ani žádné další věštce, abychom viděli, co se kolem nás děje.

Zdroj: autorský článek

KAM DÁL: Obří ekologická katastrofa může zachránit část světa. Pokud se nepoučíme, bude to dost zlé.