Celebrity

11. května 2024 07:15

Vanesa Havlíková

David Gránský má v bratrovi konkurenta. Tomas skončil s tenisem a věnuje se herectví

Tomas Sean Pšenička v Show Jana Krause

Tomas Sean Pšenička (19) měl zajímavě rozjetou tenisovou kariéru, kterou však musel ze zdravotních důvodů ukončit. Stejně jako jeho starší bratr David Gránský (32) se začal věnovat herectví a navíc také hudbě. Nyní patří k vyhledávaným umělcům a jeho kariéra nabírá na obrátkách. V talkshow u Jana Krause se rozpovídal o bratrovi i rodičích a prozradil také, že víc než hudbě by se chtěl věnovat herectví.

Tomas Sean Pšenička se narodil v irském Dublinu, kam se kdysi přestěhovala jeho rodina. „Je to ale trochu takový omyl,“ uvedl mladší bratr herce Davida Gránského, který je stejně jako on nadaný jak hudebně, tak herecky.

„Moje rodina tam žila čtyři roky, ale já tak deset dní. Táta dostal v Dublinu pracovní příležitost, takže se tam přestěhovali a žili tam. Já jsem se tam jenom narodil,“ vysvětlil Tomas.

Herectví mu je bližší než hudba

Po ukončení tenisové kariéry se rozhodl, že se bude věnovat herectví. Vystudoval Pražskou konzervatoř a díky svému talentu ihned získal role ve filmech i seriálech.

Čtěte také: Davidovi Gránskému roste v rodině konkurence!

Maminka zpívala v punkové kapele

Pokud by se měl ale Tomas rozhodnout, čemu dá ve své kariéře přednost, má jasno: „Herectví mi je asi bližší. Člověk není jen sám za sebe, je v nějakém týmu.“ Přesto má ale za sebou již několik výrazných hudebních počinů. „Mám doma svoje hudební studio, které jsem si tak nějak postavil s tátou, a tam zkouším produkovat hudbu pro moje kamarády a tak různě,“ dodal s tím, že jeho otec je ajťák a máma kdysi zpívala v punkové kapele.

Kromě Tomase Pšeničky se v talkshow představila také Berenika Kohoutová.

„Ona mě poprosila, ať to na ni neříkám, ale já to na ní miluju. Ona je punkáč, zpívala v punkové kapele, a poprosila mě, abych řekl, že je bohém,“ řekl se smíchem Tomas v Show Jana Krause, kterou můžete sledovat každou středu ve 21:40 na Primě.

Podívejte se na rozhovor s Davidem Gránským:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 5. 2024

Zpoždění při přijímání sdělení ze vzdáleného místa by se dnes mohlo ukázat jako frustrující, Berani. Možná se těšíte na dovolenou, ale povinnosti, které se náhle objeví, by mohly cestu odložit. Pravděpodobně to nebude nutné, ale je třeba udělat úpravy, abyste mohli dělat to, co chcete, a zároveň plnit své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.