Synology BeeStation - osobní cloudové úložiště

11. 5. 2024 07:00    Rubrika: Příslušenství    Autor: TZ

Zařízení BeeStation umožní přizpůsobit zálohování, správu a sdílení souborů bez poplatků za předplatné a s lepší kontrolou nad vašimi soukromými daty.

Synology BeeStation - osobní cloudové úložiště

Spusťte svůj osobní cloud ihned po vybalení zařízení díky vestavěnému pevnému disku o velikosti 4 TB*, nabízejícímu dostatek místa pro pracovní dokumenty, osobní soubory, fotografie a videa. Ke spuštění služby osobního cloudu za několik málo minut uživatelům stačí naskenovat QR kód a připojit potřebné kabely.

Doprovodné webové, počítačové a mobilní aplikace nabízejí jednotné prostředí pro vzdálenou správu a přístup k souborům.

Zařízení BeeStation chápe potřebu osobních a rodinných řešení úložišť a umožňuje proto uživatelům vytvářet soukromé prostory úložiště pro jednotlivé členy rodiny. Nejsou potřeba žádné rozsáhlé znalosti práce se sítí nebo v oblasti IT.

Prostřednictvím automatického zálohování fotografií a videí ze zařízení se systémem iOS a Android dokáže zařízení BeeStation archivovat vzpomínky. Organizace fotografií pomocí hardwarově akcelerovaného rozpoznávání osob a objektů s využitím umělé inteligence dále zjednodušuje správu celé knihovny fotografií a usnadňuje vyhledávání a sdílení konkrétních fotografií nebo alb.

Mezi funkce zařízení BeeStation patří schopnost zálohovat soubory ze služeb Google Drive, Microsoft OneDrive, Dropbox a připojených jednotek USB.

Zařízení BeeStation lze zakoupit již dnes na webových stránkách společnosti Synology nebo prostřednictvím oficiálních partnerů a prodejců společnosti Synology.

* 4 TB (4 biliony bajtů) je přibližně 3,6 TiB. Využitelná kapacita po vyhrazení prostoru pro systém je přibližně 3,45 TiB. Zobrazení jednotek úložiště se může lišit podle operačního systému.

Příslušenství . Tiskové zprávy

Diskuse