Láska do konce května: Pro jedno znamení následuje osudové setkání, pro druhém největší smutek vůbec!

Láska jednoho znamení bude velmi krásná a osudová a je načase ho přivést na cestu ke štěstí…

BERAN

Nejste připraveni jít vpřed nebo se radovat z celého srdce. Neznamená to, že byste to nechtěli, ale že vaše srdce zatím nemá žádnou cestu. Před vámi je mnoho možností, které byste měli jednoduše využít pro své vlastní účely. Do našich životů se vždy vloudí osudová láska, a tak se to občas stane i vám.

BÝK

Musíte najít cestu a ze sta cest rozpoznat tu, která je pro vás určena. A nejen ji najít, ale také k ní jít. Nyní není čas klást zášť na první místo, prostě jděte za svým cílem a soustřeďte se na to, na čem vám záleží. Je důležité, abyste věděli, že jste někdo, kdo bude brzy moci říct, že dostal, co chtěl.

BLÍŽENCI

Vaše emoce budou velmi intenzivní. Jste znamením, které moc dobře ví, co chce, a prostě zůstaňte tím, kým jste. Je tu někdo z vaší minulosti, kdo o vás hodně myslí. Někoho, kdo s vámi chce další šanci a kdo určitě bude moci říct, že to, co k vám cítí, je upřímné. Vše ostatní je na vás.

RAK

Velmi se soustředíte na minulost, a to je vaše velká chyba. Není pochyb o tom, že nadešel ten správný čas, aby se vám stalo něco nového, ale vy si toho ani nevšimnete, protože se neustále ohlížíte zpět. Je důležité skončit s některými věcmi ze své minulosti, abyste umožnili novým lidem vstoupit do vašeho života a učinit vás šťastnými. Přemýšlejte o tom.

LEV

Láska je to, co pro vás hodně znamená. Prostě zůstaňte tím, kým jste, a nevzdávejte se toho, na čem vám záleží. Osoba z vaší minulosti s vámi chce další šanci. Nevzdávejte se svého cíle. Štěstí je od vás jen krůček a o tom není pochyb. Láska je tvé druhé jméno.

PANNA

Musíme říct, že nadešel čas, aby se to u vás změnilo. Že jste někdo, kdo má postoj a kdo je připraven vytrvat ve svých záměrech a plánech. Co potřebujete vědět, je, že není pochyb o tom, že jste nyní jeden krok od dosažení svých velkých cílů.

Pokračování na další straně