Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Dřevěná eurookna / foto: www.barvinek.cz

Jak zamezit tepelným ztrátám a ušetřit desítky tisíc korun ročně?

Každý majitel domácnosti přemýšlí, jak co nejvíce ušetřit. To platí hlavně pro drahé vytápění, případně i klimatizování. V těchto ohledech se musíte zaměřit hlavně na svá okna i dveře. Na co si dát pozor?

Moderní okna i dveře umí divy

Zdaleka nejhorším kamenem úrazu jsou prastará okna i dveře, na které jste nesáhli už řadu let. Právě tyto součásti domácnosti jsou zodpovědné za velké úniky tepla/chladu. Jejich výměna vám snadno ušetří klidně i desítky tisíc korun ročně.

Z hlediska úspor jsou výhodná třeba dřevěná eurookna. Ta jsou vyrobená s důrazem na maximální tepelně-izolační vlastnosti. Nabídnou vám izolační trojsklo, dvojité těsnění a překrytou zasklívací lištu. Díky tomu zabráníte tepelným únikům.

Důležitou součástí úspěchu jsou i dřevěné dveře. Dřevo jako takové je považováno za jeden z nejlepších tepelných izolantů. K tomu připočtěte moderní PUR izolační desku uvnitř konstrukce a máte jasno.

Dřevěná eurookna

Spolehliví odborníci

Zajímají vás moderní dřevěná okna i dveře s maximálními tepelně-izolačními vlastnostmi? Pak se obraťte na zkušené odborníky ze známé společnosti Eurookna a dveře Miloš Barvínek. Ti už od roku 1997 vyrábí okna a interiérové/vchodové dveře z masivního dřeva na zakázku (ze smrku, dubu a jasanu).

Po dokončení výroby vám kýžené produkty doručí, nainstalují a samozřejmě zajistí i všechny drobné práce spojené s výměnou (správné nasazení je důležitá součást izolačních vlastností). Nemusíte tak složitě shánět řemeslníky ani se snažit o montáž vlastníma rukama.

Nejlepší bude, když si prohlédnete katalog dostupných produktů na webových stránkách www.barvinek.cz. Ihned zjistíte, jak vlastně mohou vypadat moderní okna a dveře. Budete si moci vybrat z pestrého množství dekorů, kování i dalších designových prvků na míru.

 

 

 

K tomuto článku není otevřena diskuze