VIDEO: Pavla Kladivová se představila v boxu bez rukavic! Jak si vedla?

Česká zápasnice Pavla Kladivová nezažívá v bojových sportech momentálně nejlepší období. Kladivová dlouho nemohla sehnat zápas až se jí v únoru naskytla možnost zápasit na turnaji Hexagone, kde ji ale rozhodčí necitlivě vzal výhodnou pozici a Pavla zápas ztratila. Nyní se představila na turnaji podle pravidel Bare Knuckle – BYB Extreme Fighting Series. 


Obrovská škoda! S kým se měl původně Monster loučit na epickém turnaji v Edenu?

„Hanba vám! Co je tohle jako za pravidla? Myslela jsem si, že jdeme MMA zápas. Krucifix je super dominantní pozice, ze které jsem pracovala na kimuře. Tohle není fér,“ zlobila se Kladivová na svém IG profilu po únorovém zápase na turnaji Hexagone. Pavla totiž byla v hodně dominantní pozici, ze které se snažila dotáhnout submisi. Přítomný rozhodčí se však rozhodl, že souboj postaví, čímž českou bojovnici značně znevýhodnil, což nakonec vedlo k prohře. Kladivová se svým týmem podala protest, ale ten byl francouzskou komisí zamítnut. Kladivová se tak vydala do jiného bojového sportu. 

Pavla Kladivová se v pátek představila na turnaji v boxu bez rukavic BYB 26: Mile High Brawl, který se konal v Denveru v Coloradu. Zde se česká zápasnice utkala s šampionkou tamní organizace. Ovšem souboj s domácí Patriciou Juarez titulový nebyl a měl pět kol po dvou minutách. Bohužel pro českou zápasnici skončil předčasně, když se Juarez dostala ve čtvrtém kole do tlaku a zasypala Kladivovou několika údery. Chvíli to vypadalo, že česká bojovnice celou situaci ustojí, ale rozhodčí po chvíli raději zápas ukončil. 




 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Příspěvek sdílený BYB Extreme Bare Knuckle (@bybextreme)




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *