Lela Vémola před rokem uvedla, že ji menší rty omladily. Nyní si je opět zvětšila, protože si připadala starší

od Soňa Jiroutová
2 minuty čtení
Lela Vemola
Zdroj: Profimedia

Lela Vémola se zúčastnila besedy o udržování partnerských vztahů s tím, že sama má mnoho zkušeností. Odsoudila ty, kdo utečou ze vztahu po první krizi. Sama však pro udržení vztahu podstupuje jednu plastiku za druhou. I přes slib, že s plastikami skončila a vrací se k přirozenosti, si nechala opět zvětšit rty.

Lela má s Karlosem všechno, jen ne klidný vztah. Možná právě proto byla hostem besedy o tom, jak správně fungovat ve vztahu.

Za vztah se musí bojovat

„Vztahem jsem prošla od A do Z a myslím, že jsem to ustála,“ vysvětlila pro Super, proč si myslí, že vztahům rozumí.

Právě tyto zkušenosti ale dle ní vedly k tomu, že nyní mají pěkný vztah. „Je to o tom, to ustát, zvládnout, na vztahu pracovat a jít dál,“ radí, jak krize ustát s tím, že právě v tomhle je síla vztahu.

Nelíbí se jí, že lidé od sebe odcházejí po první krizi. Nevidí v tom potom sílu těchto vztahů. Za vztah se dle ní musí bojovat.

„Nejjednodušší je odejít a na všechno se vykašlat, ale pak si stejně zpětně každý řekne, jak by to bylo, kdyby zabojovat zkusil. A to je škoda. My dva jsme pro sebe asi stvořeni, doplňujeme se a on by beze mě už také nemohl být, jsem jeho velká opora,“ dodává.

S plastikami otočila

Nutno podotknout, že v případě Lely je boj o vztah spojený i s velkou péčí o sebe. S plastikami začala již v osmnácti a sama neví, kolik jich za sebou má. Zároveň ale již dříve uvedla, že určité hranice, za které by nešla, má.

„Nechci jít do extrémů. Já už si nic dělat neplánuji, určitě ne další zvětšení prsou. Je to finální stav, mám velikost implantátů tisíc sto, což je maximum, které náš trh nabízí. Jsem teď se sebou spokojená. Nechám opravit, co je pokažené, a dál to nechám na přírodě,“ uvedla v rozhovoru pro Blesk minulý rok.

A opravdu se jeden čas zdálo, že s plastikami skončila. Sama uvedla, že chce být hlavně dobrou matkou pro děti, a změnila dokonce i svůj šatník. Své pověstné velké rty si nechala zmenšit s tím, že to je její rozhodnutí a Karlos ho akceptuje.

„Velmi dlouho jsem uvažovala o zmenšení svých rtů. Dnes přišel ten den a odhodlala jsem se tento zákrok podstoupit. Myslím si, že mě menší rty omladily a zároveň mi zjemnily rysy tváře,“ pěla deníku Blesk ódy na své rty minulý rok.

Fanoušci se poté shodli, že přirozenost jí velmi sluší a podporovali ji v tom, aby se spíše vracela k přirozenosti.

Nyní se však na svém instagramu pochlubila videem, na kterém si nechává rty opět zvětšit. Fanoušci její rozhodnutí nepochválili, naopak se dočkala velké kritiky. Mnoho z nich se ptalo, proč si rty nechávala zmenšit, když si je nyní zase zvětšuje.

„Ano, dříve jsem si je nechala zmenšit, ale necítila jsem se v tom dobře. Zestaršovalo mě to. Myslím, že na to mám ještě hromadu času,“ odpověděla Lela na jeden z těchto komentářů a vlastně vyvrátila vše, co řekla minulý rok.

Zdroje: Super, Blesk, OnlyU, Instagram 

Autor: Soňa Jiroutová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články