Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher News Česko
Otevřít v aplikaci RNews
Stáhnout
X
Karolína Fejtová
11. května 2024 11:21
Čas čtení 0:50

V Česku se prodávají stovky falešných lístků na hokej. Dávej si pozor na podvodníky

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
V Česku se prodávají stovky falešných lístků na hokej. Dávej si pozor na podvodníky
Zdroj: Profimedia.cz

V pátek v Česku vypuklo mistrovství světa v hokeji, které je událostí nejen pro fanoušky, ale i podvodníky.

Policie ČR během prvního dne hokejového mistrovství zaznamenala okolo 200 případů falešných či několikrát přeprodaných lístků. „Způsobenou škodu odhadujeme na asi 400 tisíc korun. Znovu apelujeme na všechny, aby kupovali lístky pouze od oficiálních prodejců,“ napsala policie na platformu X.

8. května 2024 13:31 Čas čtení 1:53 Vybíráme nejlepší místa, kde v Praze sledovat hokej. Na své si přijdou milovníci dobrého piva i pohodlí Vybíráme nejlepší místa, kde v Praze sledovat hokej. Na své si přijdou milovníci dobrého piva i pohodlí

Lístky na zápasy v Ostravě jsou v prodeji v síti Ticketportal, ty do Prahy v síti Ticketmaster. Česká utkání už jsou vyprodaná, ostatní mají ještě volná místa. Pokud bys chtěl*a ale přece jenom zažít atmosféru, ve které všichni společně fandí Česku, máme pro tebe pár tipů na nejlepší místa, kde sledovat hokej. Podívej se na ně tady.

Jednou z dalších možností je návštěva Fan Zóny, která je hned vedle pražské O2 areny. Je otevřena každý hrací den a vstup do ní je zdarma. Najdeš v ní LED obrazovku, kde se promítají zápasy, a bohatý doprovodný program, do kterého patří hudební a DJ vystoupení. Zahrají Drum For Run, Poletíme?, Eddie Stoilow, Pilot nebo Metallica Beroun. Zároveň si můžeš vyzkoušet různé aktivity od hlavního oficiálního partnera Škoda nebo se zde občerstvit.

Domů
Sdílet
Diskuse