Terka (32): Sestra se začala chovat zvláštně. Proč? To jsem zjistila ve chvíli, kdy jsem ji náhodou potkala v kavárně

Skutečné příběhy o nevěře: Sestra se začala chovat zvláštně. Proč? To jsem zjistila ve chvíli, kdy jsem ji náhodou potkala v kavárně
Zdroj: Freepik

Dokážete na blízké osobě poznat, že se něco děje? Začala se chovat jinak, není ve své kůži nebo jen máte podezření, že u ní není něco v pořádku? Terka cosi vytušila u mladší sestry, která doposud měla perfektní život.

Natálie Volfová
Natálie Volfová 11. 05. 2024 11:30

Se sestrou Verčou (27) mám velmi dobrý vztah. Už od malička jsme si byly velmi blízké. Jako starší sestra jsem si na sebe vzala to břemeno, že ji budu vždy chránit. Podporovala to v nás i máma, protože na nás zůstala sama.

Vždy jsem sestru ochraňovala

Když nás táta opustil, byly jsme tu jedna pro druhou. Já, máma a Verča jsme tvořily nerozlučnou trojici. Snažila jsem se Verču chránit a provázet ji jako starší sestra. Nejvíc jsem tuto potřebu cítila v pubertě. Když bylo Verče patnáct, mně bylo dvacet, cítila jsem se vyzrále a snažila se, aby se Verča vyvarovala všech chyb, které teenager může udělat v pubertě.

Verča ale byla vždycky vyspělá a moji pomoc téměř nepotřebovala. Právě v patnácti Verča našla svoji životní lásku, spolužáka Radima. Zamilovali se do sebe na první pohled, ale málokdo jejich vztahu předpovídal dlouhé trvání.

Se sestrou se něco děje

Ovšem oni všem vytřeli zrak, jsou spolu dodnes, před dvěma lety se vzali a vždy pro mě byli ukázkou perfektního páru. Radim s Verčou úžasně komunikovali. Byli nejlepším důkazem toho, že i první láska může přerůst v tu opravdovou. Ještě před pár měsíci jsem čekala, že mi každou chvíli oznámí, že budu tetička. Nic z toho se ale nestalo.

Verča se mnou odjakživa sdílela všechny problémy. Ať už s kamarádkami, nebo s Radimem. Vždy mi všechno řekla a nikdy přede mnou neměla žádné tajemství. Teď mám ale tušení, že se něco děje. Verča se chová zvláštně, nemluví se mnou, nevolá mi, a když se s ní vidím, zdá se mi, že něco není v pořádku. Málo mluví a tváří se provinile.

Zjistila jsem, že se schází s jiným mužem

Před pár dny jsem asi pochopila, co se děje. Náhodou jsem ji potkala v naší oblíbené kavárně. Pozdravila jsem ji a chtěla jsem si k ní sednout. Verča vypadala nervózně a pořád se mě ptala, jestli nemám někde být. Když jsem jí oznámila, že tu s ní ráda chvíli pobudu, vypadala naštvaně. Za chvíli jsem zjistila proč.

Přišel k nám nějaký muž, pozdravil Verču a přisedl si k ní. „To je můj kolega Tomáš,“ řekla mi a mně bylo jasné, že je za tím něco víc. Je to přesně její typ. Hnědé vlasy, vousy, takový snědý typ. Verča to přiznala i jinak, hned se začala červenat. A já teď mám obavy. Podvádí svého muže? Mám si s ní o tom promluvit?

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Nela Boudová o těžkostech pěstounské péče: Dceru Sašu mi chtěli vzít

Nela Boudová o těžkostech pěstounské péče: Dceru Sašu mi chtěli vzít

Související články

Další články