Celebrity razantně zkracují účesy: Anna Fialová v šik mikádu a Radka Pavlovčinová jako dvojnice Halle Berry

Celebrity zkracují účesy: Anna Fialová v šik mikádu a Radka Pavlovčinová jako dvojnice Halle Berry
Zdroj: Herminapress/koláž Lifee
Herečka Anna Fialová nosila kvůli natáčení seriálu Iveta blond vlasy. Na premiéru třetího dílu minisérie už přišla v kaštanově hnědém mikádu, které jí vlasy určitě hezky ozdraví.Výrazně kratší sestřih nosí také muzikálová zpěvačka Radka Pavlovčinová. V tmavé barvě nám připomíná herečku Halle Berry.Herečka Eliška Křenková nechávala vlasy zkrátit a udělat ofinku kvůli natáčení filmu Úsvit. V kratším účesu se jí podle všeho zalíbilo. Dcera Petra Hapky, Petra, dnes nosí slušivé blond mikádo.+ 12 fotek+ 13 fotek

S příchodem jara se nezkracují jen sukně, ale také vlasy. Své o tom ví české celebrity, které si letos na jaře užívají trendy vzdušná mikáda či vlasy zkrácené jen na délku několika centimetrů. Herečka Anna Fialová (28) po natočení minisérie Iveta obarvila vlasy na kaštanově hnědo a nechala je zkrátit. Pár let si s centimetry vlasů ubrala herečka Zuzana Zlatohlávková (42) ze seriálu Dobré ráno, Brno! Zpěvačka Radka Pavlovčinová (35) nám zase v extra krátkém sestřihu připomíná herečku Halle Berry (57). 

Veronika Nováková
Veronika Nováková 11. 05. 2024 12:00

Kdo další vítá jaro v krátkých vlasech? Expertkou na vlasové proměny je například dcera Jitky Asterové, herečka Anna Kameníková (30), která se aktuálně pyšní účesem "na rošťáka" - její zrzavé kudrlinky mají sotva pár centimetrů a křehké Anně ještě dotvářejí něžné rysy ve tváři. Odbornicí na krátké vlasy je také herečka Tereza Rychlá (35), manželka herce Ondřeje Rychlého. Půvabná blondýnka má vlasy pečlivě vyžehlené a díky krátké délce mají také skvělý objem.

Šárku Vaňkovou ostříhal Petr Vondráček

Velkou proměnou nedávno prošla zpěvačka Šárka Vaňková (36), kterou vlastnoručně ostříhal její partner Petr Vondráček. Z blondýnky se také stala tajuplnou brunetkou. "Musela jsem vlasy i hodně zkrátit. Byla jsem dlouho blonďatá a blond vlasy mají tendenci se lámat a vysušovat. Takže jsme to prostě doma šmikli," smála se Šárka a potvrdila nám, že nový účes skutečně vznikal v domácích podmínkách. "Ostříhal mi to Péťa a dokonce za to dostal i pochvalu od kadeřníka – že to udělal opravdu dobře," pochvalovala si Šárka v našem rozhovoru.

Muzikant Petr Vondráček se prý v mistra kadeřníka mění pravidelně, nejde o žádnou novinku. "Myslím, že takovou délku stříhal poprvé. Ale že by mi je jen zastřihnul, tak to už jsme dělali. Občas mi prostě zastřihává konečky. Ale to, že mi teď šmiknul asi třicet centimetrů, tak to dělal opravdu poprvé," pochválila Šárka svého partnera.

Anna Fialová nově brunetkou s mikádem

Premiéru závěrečné třetí řady minisérie Iveta si nenechala ujít představitelka hlavní role Ivety Bartošové, herečka Anna Fialová (28), která namáhané blond vlasy po natočení razantně zkrátila také jim dopřála změnu barvy. Teď je z ní brunetka se vzdušným objemným mikádem, jako by se pomyslně loučila s rolí, která ji v Česku proslavila. Herečka k mikádu oblékla cropnuté sáčko a široké kalhoty s vysokým pasem, takže působila velmi mladistvě a trendy. Objemné mikádo nechala Anna jen lehce zvlnit a pěšinku nechala na levé straně obličeje.

Zlatohlávková z Dobré ráno, Brno! omládla o pár let

V pražské Lucerně se kratším sestřihem svých blond vlasů pochlubila také slovenská herečka Zuzana Zlatohlávková (42), kterou známe ze seriálu Dobré ráno, Brno! Šik čtyřicátnice si kratším sestřihem ubrala pár let, působí sebevědomě a energicky. Ke štěstí jí teď stačí vlasy jen vyfoukat přes kulatý kartáč, čímž jim dodá objem, a do hladka vyžehlit.

Ikonická Radka Pavlovčinová jako Halle Berry

Muzikálová zpěvačka Radka Pavlovčinová (35) má štíhlou postavu modelky a ostře řezané rysy v obličeji, tedy ideální nositelkou extra krátkých vlasů, které nyní zkrátila na délku několika málo centimetrů. Tmavě černé vlasy sčesala do čela a vytvořila tak trendy ofinku, přičemž přehlédnout se nedalo, jak dokonale připomíná legendární Bond girl, herečku Halle Berry, která tento typ krátkého dámského střihu proslavila. Pokud hledáte inspiraci, účes Radky Pavlovčinové je pro všechny sportovní, moderní a nezávislé ženy.

Na aktuální fotografie slavných žen, pro které jsou letos na jaře dlouhé vlasy pasé, se můžete podívat v naší fotogalerii.



Superstar Alžběta Kolečkářová o smrti milovaného partnera: První půlrok jsem jenom brečela a bránila naše děti

Superstar Alžběta Kolečkářová o smrti milovaného partnera: První půlrok jsem jenom brečela a bránila naše děti

Související články

Další články