Seriálová představitelka Ivety Bartošové, herečka Anna Fialová, na uvedení třetí série dorazila ve zkráceném sáčku ve světle béžové barvě, které oblékla přes bílou košili též v aktuálně módní crop délce.

K tomu zvolila herečka šedivé široké kalhoty s vysokým pasem, které doplnila koženým páskem s výraznou zlatou sponou.

Celý model doladila kabelkou v modré barvě, s koženými proplétanými pásky, od italské značky Bottega Veneta.

Více než svým outfitem ovšem Fialová překvapila novou barvou vlasů. Dříve byla herečka odbarvená na blond a nyní se pyšní kaštanově hnědým přelivem. Nutno říct, že tato změna Aničce velice prospěla a působila svěžím dojmem.

Brzobohatá recyklovala kožich, Koktová netrefila styl

Událost si nenechal ujít ani Ondřej Brzobohatý, který ztvárnil v Ivetě Ladislava Štaidla. Hudebník si oblékl velice široké kalhoty v šedivé barvě a k nim černé kožené boty.

Jako vršek měl Ondřej svůj oblíbený černý svetr, který dozdobil přívěskem pro štěstí.

Brzobohatého na premiéru doprovodila jeho manželka Daniela, která vynesla chlupatý zeleno-žlutý kabátek. Ten už moderátorka jednou ukázala na taneční soutěži Roztančené divadlo.

Tentokrát si k němu Daniela vzala černý overal se zlatými proužky a k němu obula lakované mokasíny.

Herec a zpěvák Richard Krajčo, který si v seriálu zahrál Zdeňka Macuru, zvolil na jeho poměry decentnější outfit, než je u něj poslední dobou zvykem.

Hudebník se objevil v černých kožených kalhotách do zvonu a černé kožené bundě, pod kterou měl bílý síťovaný béžový top. Richard díky vysokým botám s výrazným širokým podpatkem získal pár centimetrů navíc a model doladil brašnou s bílým popruhem značky Karl Lagerfeld.

Richardova manželka, spisovatelka Karin Babinská, byla jako vždy po boku svého muže. Staromódní plesové šaty umělkyně skryla do černého koženého kabátu, kombinace ovšem působila lehce retro a rozpačitě.

Akci si užil také Milan Peroutka, který zkombinoval klasické černé kalhoty s velice extravagantní košilí, díky které byl doslova k nepřehlédnutí.

Společenskou akci se rozhodly také navštívit nerozlučné kamarádky, Ornella Koktová a Agáta Hanychová. Zatímco starší z influencerek zachovala slavnostnější vzhled a k černým šatům s délkou nad kolena si vzala značkový pásek a vysoké boty, druhá zmíněná už tolik róbu neřešila.

Koktová měla na sobě obyčejné džíny volného střihu a k nim si vzala bavlněné tričko, kecky a navrch sáčko. Bohužel v oblečení působila trojnásobná maminka, jakoby si od plotny odskočila na nákup a navíc jí rozšířené kalhoty zbytečně zdůraznily kila navíc.

Mezi hosty byl i jediný syn Ivety Bartošové, Artur Štaidl. Ten měl zbrusu nový knírek a v dokonale padnoucím obleku vínové barvy mu to velmi slušelo. Přítomné překvapil svým doprovodem, kterým byla jeho údajně bývalá přítelkyně. Podle všeho to vypadá, že si k sobě hrdličky opět našly cestu.