Mercedes v nejbližší době nečeká velké změny

Mercedes v nejbližší době nečeká velké změny

Do Velké ceny Miami přinesl Mercedes několik vylepšení, stále však nedokáže bojovat o přední příčky či pódia. George Russell si myslí, že v nejbližší době ani nebudou a Toto Wolff upozornil, že na velké novinky budou stále ještě chvíli čekat.

Do Velké ceny Miami nasadil Mercedes upravenou podlahu, přední křídlo a zavěšení. Další vylepšení očekávají v létě. George Russell si proto myslí, že situace v Mercedesu se v nejbližší době nezlepší.

Po Velké ceně Miami pochválil svého britského kolegu a kamaráda Landa Norrise a poukázal na dobrou práci McLarenu. „Vždy je skvělé vidět někoho dostat tu příležitost vyhrát. Lando si to zasloužil. McLaren se v Miami před dvanácti měsíci kvalifikoval na sedmnáctém a osmnáctém místě a dnes vyhráli. Takže to ukazuje, co je možné, když uděláte vše správně. Momentálně my to správně nemáme a musíme udělat rychle změny,“ prohlásil šestadvacetiletý Brit.

V nejbližší době budeme mít pár věcí, ale nic, co z nás najednou udělá výherce závodů,“ upozornil. „Myslím, že musíme přijmout, že jsme momentálně čtvrtý nejrychlejší tým. Časy na kolo a pořadí v šampionátu nelže – takhle na tom jsme a myslím, že bojujeme mezi P5 a P8 každý týden.“

Ohledně novinek na autě prohlásil Toto Wolff, že před sebou mají ještě několik závodů bez nich. „Myslím, že víme, co děláme, a pokud jde o to, co přinášíme na auto, nesmíme to uspěchat. Protože se musíme dostat do bodu, kdy můžeme říci, že teď už je to dobré pustit do výroby. A jakmile tato součástka přijde, nebo je na cestě, tak musí být vyřešena. Takže je to otázka mnoha týdnů.“

Sdílejte na:
Zavřít