Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MovieZone vás zve na romantickou klasiku Láska přes internet


ikona
Mr. Hlad
kino aeroláska přes internetmeg ryannora ephronpopkulturní milníkytom hanks
Romantická legenda v Aeru 

Romantika, to je Valentýn, jenže ten byl nedávno a na další si musíte počkat pár měsíců, stejně tak jako na Hříšňák, který každý rok právě na Valentýna pouštíme v Aeru. Jenže květen je měsíc lásky, takže by byla škoda toho nevyužít a my pro vás máme v Aeru jednu romantickou klasiku od těch nejlepších v oboru. Pustíme si totiž Lásku přes internet. Legendární romantická komedie znovu spojila Toma Hankse a Meg Ryan se scenáristou a režisérkou Norou Ephron, dost možná královnou romantických filmů, která napsala třeba i klasiku jako Když Harry potkal Sally a natočila Samotáře v Seattlu. 

V Lásce přes internet se do sebe zamilují majitelka malého knihkupectví Kathleen a šéf sítě obřích knihkupectví Joem. Naživo se nemusí, nejen proto, že jsou konkurenti, ale i kvůli tomu, že mají zdánlivě úplně jiný pohled na svět, práci i knížky. Když jsou ale online, je to úplně jiné. Jenže co se stane, až se oba jejich světy protnou a oni zjistí, že ten úžasný člověk ze seznamky je ve skutečnosti jejich hlavní sok? No… asi tušíte. 

Klasiku Láska přes internet promítáme v rámci Popkulturních milníků podle MovieZone v pražském kině Aero v pondělí ve 20:30 a lístky můžete kupovat tady

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace