Hlavní obsah
Článek

Aktuální vítěz světové soutěže mužské krásy Mister Supranational Iván Alvarez Guedes navštívil Prahu. Přijal pozvání Taťány Makarenko (34) a v české metropoli si užil tři dny. Iván pochází ze Španělska, je technický inženýr a jako vedlejšák se věnuje modelingu.

Čím si myslí, že zaujal porotu? „Byl jsem sám sebou. Důležité je být pokorný, vřelý k ostatním. A zvolili si mě jako nejkrásnějšího,“ řekl Super.cz vítěz soutěže krásy.

Jak se stane, že muž má sen se stát nejkrásnějším mužem světa? „Když jsem byl mladší, tak jsem koukal na Mister Spain, říkal jsem si, to by byl můj sen. Ono se to potom stalo. A teď jsem tady. Ani se mi nesnilo o Mistru Španělska natož o světovém vítězi,“ usmívá se fešný Španěl.

Momentálně je nezadaný. „Ano, jsem single. Je velmi složité sloučit cestování a práci,“ prozrazuje. A jak by měla vypadat jeho vysněná žena? „Na začátku je určitě fyzická krása, pak už je pro mě zajímavé, když dívka se mnou bude sdílet mé koníčky, bude pro mě dobrá partnerka pro život,“ dodal Iván.

Další články

Načítám