I Play Rocky: Neuvěřitelný příběh o vzniku Rockyho bude zfilmován

I Play Rocky: Neuvěřitelný příběh o vzniku Rockyho bude zfilmován | Fandíme filmu
United Artists
Zobrazit další 2 obrázky
Uvidíme film o tom, jak neznámý herec s vadou řeči přesvědčil studio, že by měl hrát boxerského hrdinu.

Rocky je extrémně úspěšná značka, kterou nenechá Hollywood spát. Nikdy. Vznikla řada pokračování, režisérský sestřih čtyřky a už tři spin-offy s Adonisem Creedem. Občas se mluví o tom, že vznikne další Rocky, rozhodně se chystá další Creed, v plánu je spin-off s Dragem a celý Rockyho filmový svět. Nebo se jeden čas zvažoval seriál o Rockyho mládí. Vedle toho tu byl příběh skutečného boxera, co Rockyho inspiroval nebo dokument o vzniku Rockyho.

Ale nekončíme. O vzniku Rockyho nově vznikne také celovečerní hraný film. Novinka se jmenuje I Play Rocky (Rockyho budu hrát) a připravuje ji Peter Farrelly. Producent Toby Emerich v tiskové zprávě uvedl, že sice je Peterovým fanouškem už od dob Blbého a blbějšího, ale když viděl jeho Zelenou knihu, tak ho to přesvědčilo o tom, že by byl vhodným kandidátem pro I Play Rocky. Scénář píše Peter Gamble (Office Uprising, Trenches). Obsazení se hledá. Tady je anotace:

Herec s částečně ochrnutým obličejem a vadou řeči napíše scénář, který chce koupit velké filmové studio. Prodá ho ale jedině pod podmínkou, že sám ztvární ústřední postavu. Odmítne šek, který mu mohl změnit život a namísto toho raději pracuje za pár drobných, aby studio schválilo natáčení s ním v hlavní roli. Film se stane největším kasovním trhákem roku 1976, získá 10 nominací na Oscara a cenu za nejlepší film. Skutečný příběh o natáčení klasického filmu Rocky.

Titulní foto je ilustrační, z Rockyho

Zdroj: Deadline

Rocky

21.11.1976 | USA
Drama
Info o filmu

Galerie: 3

I Play Rocky: Neuvěřitelný příběh o vzniku Rockyho bude zfilmován | Fandíme filmu I Play Rocky: Neuvěřitelný příběh o vzniku Rockyho bude zfilmován | Fandíme filmu I Play Rocky: Neuvěřitelný příběh o vzniku Rockyho bude zfilmován | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest