KVÍZ: Na lovu – Tyhle otázky našim lovcům zamotaly hlavy. Uvidíme, jak si povedete vy

KVÍZ: Na lovu – Tyhle otázky našim lovcům zamotaly hlavy. Uvidíme, jak si povedete vy
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Neuškodí čas od času dopřát mozku trochu vydatné stravy a pustit si třeba zábavnou soutěž Na lovu, díky níž se navíc od srdce zasmějete a možná že napětím zapomenete dýchat. Napínavý přitom může být i náš kvíz plný otázek, s nimiž si ani lovci nevěděli rady.

Nabídnout divákům vědomostní soutěž Na lovu, v níž se mísí zábava s poučením a napětím, to byl přímo geniální tah. V dnešní době není snadné přijít s pořadem, který by nesklízel jen kritiku a posměch. Současný divák dokáže být velmi kritický, když na to přijde. Ale tentokrát někdo uhodil hřebíček na hlavičku a vpustil na obrazovky něco, co se opravdu líbí.

Aby také ne, když show moderuje charismatický sympaťák Ondřej Sokol, jehož smysl pro humor pomáhá soutěžícím překonat ostych a nervozitu. Navíc tu máme pět inteligentních a šarmantních lovců, jejichž rozsáhlé znalosti musíme upřímně obdivovat. Jiří Martínek alias Doktor Vševěd, Kalkulátor Jakub Kvášovský, Kvízová dáma Dagmar Jandová, Václav Slabyhoudek neboli Pan Lišák a Viktorie Mertová jako Belladonna se prakticky ze dne na den stali celebritami a miláčky diváků.

Nejsou však neomylní, a kdybychom chtěli, mohli bychom nasbírat poměrně hodně otázek, které byly nad jejich síly. Některé jsme použili v našem kvízu. Troufnete si na něj?

Jestli se vám kvíz líbil, zkuste potrápit mozkové závity u dalšího. S námi se můžete postavit kterémukoli z lovců. Kdoví, třeba vás to přivede na myšlenku zúčastnit se samotné soutěže.

Zdroj článku:
  • Autorský text