Světlana Nálepková byla v minulosti dvakrát vdaná. Z prvního manželství s Michalem Nesvadbou má herečka dceru Pepinu, vztah ale prý nefungoval tak, jak chtěla.

„Vdávala jsem se v pětadvaceti letech, Pepča se narodila o dva roky později. Michal je kvalitní chlap, na rozdíl od většiny, která přišla po něm. Nicméně tam bylo něco, co mi bránilo s ním být. Prostě to nešlo. Každý jsme úplně jiný, nefungovalo to,“ vysvětlila Světlana v rozhovoru pro iDnes.

Podruhé se Nálepková provdala za Martina Vačkáře, soužití ale též nebylo zrovna ideální

Hodně mě to ranilo

„Martin byl můj osudový chlap. Vztah s ním mi hrozně dal. Pro mě byl takový chlap zjevení. Byl kosmopolitní, sjezdil celý svět, uměl řeči, cestovala jsem s ním, poznala jsem neskutečně mnoho zajímavých věcí. Martin pro mě začal i psát. Soužití bylo kreativní, hodně mě utvářelo a posunulo dál, i po pracovní stránce,“ zavzpomínala hvězda.

Manželství ale nakonec skončilo poměrně dramaticky kvůli nevěře ze strany Vačkáře. „Ano, hodně mě to ranilo. Byl mi nevěrný, nicméně jsem byla ochotná mu odpustit a manželství udržet. Ustupovala jsem stále víc, ale když to přesáhlo určitou hranici, řekla jsem dost a požádala o rozvod. Do té doby jsme rekonstruovali dům, který jsem po rozvodu musela opustit a začít znovu,“ popsala Nálepková nelehké životní období. Bývalému manželovi už ovšem prý všechny křivdy odpustila.

„Už jsem dávno v pohodě. Jsem naštěstí povaha, která vytěsňuje velmi rychle ošklivé věci a nechává si jen ty hezké. Taky se neumím na nikoho dlouho zlobit. Všechno zlé jsem vypustila, i když samozřejmě některé věci v podvědomí zůstanou, protože rozvod a to, co následovalo, bylo velmi nedůstojné. Trvalo mi tři roky, než jsem se z toho vzpamatovala,“ dodala sexy blondýnka, která pak více než deset let tvořila pár s o téměř dvacet let mladším Václavem Pleskou.

Vztah na první pohled působil idylickým dojmem, o to více pak veřejnost překvapil náhlý rozchod, který oznámil Pleska na sociální síti.

„Miluji tě, protože celý vesmír se spojil, aby mi pomohl tě najít, ale vždycky si musíme uvědomit, kdy se nějaká etapa uzavírá. Ukončit cyklus, zavřít dveře, dopsat kapitolu - nezáleží na tom, jak to nazveme, důležité je považovat za minulost životní okamžiky, které už skončily,“ citoval manažer Paula Coelha u společného snímku s Nálepkovou.

Zlomené srdce si pak umělkyně léčila dobrodružnou cestou do Indie a nějaký čas byla bez partnera, až do loňského roku, kdy se po jejím boku objevil odborný poradce u filmu Zdeněk, se kterým Světlana pracovala na společném projektu.

Znají se už třicet let, ale sblížili se až na filmovém festivalu ve Slavonicích, kde mezi nimi přeskočila jiskra.

Související články