ATS Nebraska - malby

Nebraska pro American Truck Simulator dostala datum vydání

12. 5. 2024
Zdroj náhledu: SCS Software

Nadcházející mapové rozšíření Nebraska pro českou hru American Truck Simulator přisviští na monitory našich počítačů již ve čtvrtek 16. května. Půjde celkově již o patnáctý stát ve hře a o dvanácté placené rozšiřující mapové DLC v rámci American Truck Simulator.

Nebraska nabídne jak velká, tak i menší města a rovněž rozsáhlý zemědělský průmysl, přičemž převoz různých zemědělských produktů byl při vývoji hlavní devízou nového rozšíření. S našimi tahači budeme v American Truck Simulator: Nebraska převážet různé obiloviny či cukrovou řepu, a dokonce budeme moci navštívit i samotnou továrnu, v níž se cukrová řepa zpracovává. Při našich cestách budeme rovněž potkávat mnoho farem s chovem krav, přičemž zajímavostí tohoto státu je fakt, že v Nebrasce najdeme více kravího dobytka, než lidí.

Zdroj: SCS Software

American Truck Simulator: Nebraska také nabídne velmi rozsáhlou silniční síť, včetně několika vedlejších silnic a různých tajných cest, které nebudou viditelné na GPS navigaci. Nebraska se co do rozlohy řadí na 16. místo a v počtu obyvatel se jedná o 37. nejlidnatější stát USA. Jak už bylo v úvodu řečeno, Nebraska dorazí 16. května letošního roku. Na závěr jen zmíníme, že do hry American Truck Simulator se chystá také rozšíření Missouri a Arkansas.

Stanislav Hřiba

Hraní se věnuje asi 13 let. Jeho první hry byly Counter-Strike 1.6 a série Hitman. V současnosti hraje hlavně simulátory a závodní hry, ale neodolá občas taky nějaké střílečce nebo kvalitnímu RPG. Nemá rád strategie nebo kontroverzní hry s erotikou. Většinu času hraje na PC, občas zapne i nějakou exkluzivitu na Switchi. Přispíval by rád články a recenzemi právě se závodní či simulátorovou tematikou.

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.