Přichází doba »bezčepelí«

»Švajčiarska spoločnosť Victorinox, ktorá je výrobcom presláveného vreckového armádneho nožíka ‚Swiss Army‘, reaguje na rast kriminality novými variantmi nožov – začne ich vyrábať vo verzii bez čepele, informuje The Guardian.

Spoločnosť Victorinox, výrobca legendárnych vreckových nožov s viacerými nástrojmi, sa však minulý týždeň priklonila k tomu, čo anglický sudca nazval ‚epidémiou kriminality páchanej nožmi‘, a navrhla nový rad nožov bez čepele. Spoločnosť dopláca na reguláciu zbraní. Generálny riaditeľ spoločnosti Victorinox Carl Elsener minulý týždeň pre švajčiarsky spravodajský portál Blick uviedol, že rastúce násilie v niektorých častiach sveta prinútilo viaceré vlády, aby obmedzili, aké typy nožov môžu ľudia nosiť. Regulácie by mohli spotrebiteľom obmedziť nosenie ikonických červených vreckových multifunkčných nožov.« (zdroj: hlavnespravy.sk)

O jaké rostoucí násilí v některých částech světa jde, resp. kdo onen růst způsobuje, je natolik jasné, že o tom ztrácí smysl diskutovat. Monstrózně rostoucí počet MIGRANTŮ je na vině. Jednoznačně. Byť vedoucí činitelé dnešní pokrytecké civilizace tento fakt úmyslně zamlčují, navzdory tomu se s prokazatelnými čísly zjevují první odvážné vlaštovky. Jistě, to farizejské civilizační byro ani nemůže jinak, když tu MIGRACI úmyslně iniciuje.

Takže… místo toho, abychom před migranty zavřeli hranice a ty stávající vykopali tam, odkud přitáhli, budeme vyrábět nože bez čepele. A nepochybně mnohé další ve stejném duchu »bezčepelí« se chystá. Co třeba? Zašijeme ženám vagíny, aby nemohly být znásilňované, obchodníkům zakážeme zavírat dveře svých krámků, aby pachatel-migrant měl volný vstup a nebyl nucen dopouštět se násilí, rozbíjeje sklo výlohy, a ve finále dobrovolně opustíme své domovy, aby se nově povolaní spoluobčané preventivně vyhnuli brutálním činům, až budou shánět ubytování.

Shrnuto a podtrženo: zašitá vagína, otevřené krámky a preventivně opuštěné byty je totéž jako ty Swiss Army bez čepele. Děsí mě na tom především skutečnost, že toto se neděje z hlouposti, ale že ZÁKEŘNOST je nejvýstižnějším pojmenováním těchto skutků. Nadchází doba ‚bezčepelí‘. Historie praví, že první nože pocházejí z doby paleolitu, chcete-li starší doby kamenné. Dá se to říct i tak, že nyní se svým způsobem vracíme do období před touto dobou, kdy ostré nože ještě neznali. My je sice známe, ale za chvíli se na ně budeme dívat pouze na obrázcích, dokud i je nezakáží.

Marie Krejčíková

Související články

Zanechte komentář

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Poslední zprávy