12. 5. 2024

Novinka pod lupou: Felices los 6 (Max)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Felices los 6 (Šest není příliš)
Žánr komedie, romantický
Stanice Max
Premiéra 2. 5. 2024
Vysílání celá série k dispozici (4 epizody)
Délka pilotu 40 minut

O čem to je?

Carolina a Damián jsou pro sebe jako stvoření, ale mají odlišné představy o sexu a lásce. Pokud chtějí být spolu, budou se muset naučit nejednu věc o žárlivosti, předsudcích a monogamii.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Proč v tom kvintetu je jedna hezká holka, jeden namakaný borec a zbytek lidi, o které by si ti dva v reálném životě ani kolo neopřeli? Já vím, já vím, že se nemá hodnotit podle vzhledu, je to hodně povrchní. Ale přiznejme si, že tady to hodně bije do očí, zvlášť když si kráska opět vybere jako šestého člena do vztahu týpka, který by si z fleku mohl střihnout prince Krasoně.

Naštěstí zbytek party nemá v příběhu téměř žádný prostor, takže se tam sem tam mihnou, ale to je asi tak všechno. Jinak se příběh točí jen kolem zrzky a jejího nového milého, což jako dobrý, prostě klasická pohodová romanťárna, ale prostě celá ta premisa mi přijde neskutečně přitažená za vlasy. U You Me Her to bylo fajn, vyplynulo to přirozeně a k ději to sedělo, ale šest lidí ve vztahu? Ehm, to už je opravdu moc i na mé do jisté míry progresivní já.

  • příjemná romantika
  • chemie mezi hrdiny
  • šest lidí ve vztahu je trošku wtf
  • takže celá premisa seriálu je za mě divnost
50 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Magnetky na kliknutí. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Pinkertýnka

Pinkertýnka

Mně taky přijde, že se poslední dobou obsazují docela nehezcí herci. U některých žánrů to tak nevadí, ale...
před 11 dny
Další články k tématu