Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #767 o Opicích a Furiose


ikona
Mr. Hlad
furiosamad maxplanet of the apesroger cormanstar warsvíkendový výplach
Jak bude znít Furiosa? Která postava z Planety opic by měla být úplně všude? A co mají společného Hvězdné války a osm set dronů?  

Komplexní výplach

Paměť týdne
Jsou věci, které si člověk nepamatuje a pak jsou takové, na jaké by rád zapomněl. Pro Orlanda Blooma to byla Troja, epická podívaná, která z něj měla definitivně udělat hvězdu, ale nepovedlo se to. A on tam byl sakra mizerný. Teď se přiznal, že se Troju pokusil vymazat ze své paměti, protože v ní byl neskutečně mizerný. Film sám nekritizuje, spíš sebe a fakt, že se nechal agentem ukecat, aby do toho šel, i když měl pocit, že ta postava fakt není pro něj.  

Show týdne
Baseballový tým Anaheim Angels má evidentně rád Hvězdné války. A taky má osm set dronů, se kterými se rozhodl udělat divákům pořádnou show ve stylu Star Wars. 

RIP týdne
Zemřel Roger Corman. Král béček – což v tomhle případě není ani trochu myšleno hanlivě – držitel Čestného Oscara a člověk, který pomohl na svět nepočítaně brakových filmů, ale také u něj začínali Francis Ford Coppola, Jonathan Demme nebo James Cameron, pomohl dostat do Ameriky filmy Felliniho, Kurosawy, Truffauta nebo Petera Weira a stál u zrodu Nového Hollywoodu. Bylo mu 98 let. 

Opičák týdne
V kinech je nová a povedená Planeta opic, u které na režijní sesli vystřídal Matta Reevese Wes Ball. Internet však na Reevese nezapomněl a ani na jeho záporáka Kobu z druhého filmu. Ten by totiž měl být podle fanoušků úplně všude

Série týdne
A u opičáků ještě zůstaneme. Království Planeta opic se odehrává spoustu let po trilogii s Caesarem a ačkoliv to všechny byly hodně dobré filmy, které stojí za to pustit si znovu, možná nemáte čas. Tak si dejte tohle opáčko. 

Koncept týdne
S A.I. se dá dobře vyblbnout a uživatel Sobis nám poslal svůj koncept na 80s sci-fi akční podívanou Mars Mayhem. Docela bychom to chtěli vidět. 

Web týdne
Tohle je trochu kamarádšoft, ale místo ve Výplachu má zasloužené. Adam Homola, zkušený herní novánář, jehož texty jste mohli číst v Levelu nebo Games, si založil Herní vlákna, newsletter o všem, co se děje v herním světě. Takže pokud chcete mít přehled, rozhodně byste ho měli sledovat. Adam tomu rozumí

Setkání týdne
Rodinná komedie Mrs. Doubtfire – Táta v sukni byl jeden z největších hitů Robina Williamse a ve svém žánru jde dnes o klasiku. Je trochu s podivem, že se nedočkala sequelu, a tak se trojice tehdy dětských herců pořádně potkala až teď a zavzpomínala na natáčení i na komediální superstar, která tu už s námi bohužel není. 

Song týdne
Furiosa se pomalu blíží do kin a doufáme, že spolu s ní i patřičně nabušený soundtrack. Junkie XL u čtyřky Mad Maxe odvedl skvělou práci, takže není důvod myslet si, že by to tentokrát mělo být horší. První song je už venku, tak posuďte sami. 

Duel týdne
V minulém Výplachu se vás KarelR ptal, jakou nejcennější věc Star Wars doma máte. Blučka, soundtracky, hry, Lego (HODNĚ Lega)… no klikněte si a kochejte se

Tentokrát nás zajímají hororové disneyovky. V kinech je dvojka Medvídka Pú, chystá se Bambi i Mickey Mouse a nás by zajímalo, jakého animovaného disneyovského hrdinu nebo hrdinku byste chtěli vidět v hororu a v jakém. Názvy původních filmů pište do předmětu, v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace