Věčný kolotoč Magdy a Prokopa z Ulice: Po vášnivé hádce spolu zase skončí v posteli

Věčný kolotoč Magdy a Prokopa z Ulice: Po vášnivé hádce spolu zase skončí v posteli
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Zdá se, že Ulice po více než 18 letech vysílání vaří z vody a kvůli nedostatku nových nápadů recykluje staré. A tak se např. Vanda opět vrhá do hazardu v kasinu, přestože za svou hloupost už jednou draze zaplatila. Magda a Prokop zase po jedné ze svých obvyklých hádek podlehnou náhlé touze.

Dohadování následované žhavým usmiřováním v ložnici

V úterní epizodě Ulice se Prokop zastaví u Magdy s prosbou, zda by si nemohl zajít do sklepa pro nějaké dokumenty. Ona ho při té příležitosti pozve na večeři a mezi řečí se zmíní, že jí oba bratři Dvořákovi sekli s doučováním. K jejímu nemalému šoku se Prokop usměje a podotkne, že ho to vůbec nepřekvapuje. Marek a Matěj jsou podle něj pěkně vyčůraní kluci, kteří ji vodí za nos a od samého začátku si dělají, co chtějí.

Prokop a Magda se chytnou kvůli Dvořákovým.
Prokop a Magda se chytnou kvůli Dvořákovým. | Zdroj: TV Nova

Magda bude mít samozřejmě potřebu se důrazně ohradit a obhájit, a tak původně nezávazný rozhovor rychle vyústí v drsnou hádku. Ona naznačí, že Prokop nedokáže navázat žádný solidní vztah se studenty, a on jí zase vmete do tváře, že se klukům snaží nahrazovat mámu a že za ním nemá chodit brečet, až ji znovu zklamou. Nato po něm Magda mrští papíry, které si přinesl ze sklepa, a se slzami v očích ho okřikne. Proč jí tolik ubližuje? Proč se ji snaží zraňovat? Ať raději okamžitě vypadne!

Místo nakvašeného odchodu však Prokop udělá něco docela jiného. Popadne Magdu a přitiskne rty na její ve vášnivém polibku. Je to ale skutečně tak ohromující, jak to zřejmě scenáristé zamýšleli? Sedne si z toho ještě nějaký divák na zadek? Takhle to přece s Magdou a Prokopem bylo vždycky.

„Zase chlap, který neví, v jaké posteli má zakotvit“

I tentokrát skončí dvojice nahá pod přikrývkou, aby si zadováděla a poté se rozpačitě rozloučila. „Tak čau,“ řeknou si po divokém milování. Magda nejspíš stráví následující den důkladným rozborem celé situace. Do svého bláznění zasvětí samozřejmě kamaráda Otíka. Jestlipak se ale někdo svěří také Prokopově současné přítelkyni Soně? Bude dost chlap na to, aby se jí přiznal, anebo hodlá zatloukat a nadále to táhnout s oběma ženami najednou? Nikdo asi nevěří tomu, že by rychlovka s Magdou byla jednorázovou akcí…

„Prokop je zoufalec,“ píše pohoršená divačka, jedna z mnoha. „Vypadá to, že mu jde jen o to jedno. Magda by byla hloupá, kdyby se k němu vracela, ale na druhou stranu bych Soně přála, aby se na ni vykašlal. To by seriál teprve nabral grády.“

Co na to řekne Soňa?
Co na to řekne Soňa? | Zdroj: TV Nova

To snad ne, jako znovu s Magdou, vždyť on neví, co chce. Radši bych ji viděla s Edou, ach jo.

„To je ale něco, ten Prokop neví, co chce. Jednou ji nechal, tak proč jí zase bude drásat srdce? Ona potřebuje někoho, kdo si jí bude vážit a chápat.“

Bylo by však poněkud nespravedlivé házet vinu pouze na Prokopa. Že neví, co chce, je jistě pravda, ale Magdu nikdo nenutil (ani teď, ani dřív), aby s ním skákala do postele. Muže, který si jí vážil, už měla v Mirkovi. Vykašlala se na něj těsně před svatbou jen kvůli Prokopovi, jenž za to nikdy doopravdy nestál. Pokud to Magda po všech rozchodech a hádkách stále nevidí, je zřejmě úplně hloupá a za další šrám na srdci může vinit akorát sama sebe.

Zdroje článku:
  • Autorský text,
  • čtenáři