Hlavní obsah

Chtěla se vyhnout placení za parkování, karma zafungovala okamžitě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tchaj-pej

O tom, že podvádět se nemá, se na vlastní kůži přesvědčila motoristka na skútru v Tchaj-peji. Když se pokusila 6. května projet na parkoviště přes závoru, která se zvedla pro řidičku jedoucí před ní. Karma jí to okamžitě spočítala. Videozáznam přinesla agentura AP.

Chtěla se vyhnout placení za parkování, karma zafungovala okamžitěVideo: Newsflare, AP

 
Článek

Devětadvacetiletá žena jménem Chen přijížděla na parkoviště v hlavním městě Tchaj-wanu v těsném závěsu za jinou motocyklistkou. Ta když zaplatila a závora se zvedla, podvodnice sešlápla plyn a doufala, že se jí povede bezplatně projet.

Foto: Newsflare, AP

Chtěla se vyhnout placení za parkování, karma zafungovala okamžitě

To se ale šeredně spletla. Závora byla rychlejší a Chen tvrdě srazila na zem. Ženě okamžitě přispěchali na pomoc pracovníci parkoviště. Přivolali jí záchranku, která ji odvezla do nemocnice.

Vzhledem k tomu, že se incident neodehrál na silnici, ale na soukromé parkovací ploše, policie ho nevyšetřuje. Sdělila však správci jeho práva ohledně možného podání podnětu příslušným úřadům. Celá věc se vyřešila soukromě. Chen svou vinu uznala, i s tím, že za ni dostala okamžitou lekci.

Náraz katapultoval čínské motocyklistky na střechu auta, kterému nedaly přednost

Koktejl

Výběr článků

Načítám