12. 5. 2024 16:04 − 1937× − 0

43. Silmet Rally Příbram, aneb štempl již máme …

Dnes byla schválena Zvláštní ustanovení 43. SILMETR Rally Příbram, takže razítko na nich je ještě mokré.

Ale i tak to znamená, že jsou ZU platná a vše již je jasně dáno.

Například definují termín uzávěrky přihlášek. Do té zbývá sice ještě dost času, ale již nyní se mohou posádky přihlašovat přes portál Autoklubu na 43. SILMET Rally Příbram tak, jak již je několik let obvyklé.

„Pracujeme intenzivně na veškerém zajištění naší soutěže. Období razítkové máme již dnešním dnem za sebou a nyní nastává doba přípravy tratí, jako je oprava výmolů, zajištění bezpečnostních prvků, retardérů, zajištění pořadatelů apod. Věříme, že k nám do Příbrami přijede opět mnoho posádek, které zde zažijí krásné závody a dobrý sport. Doufáme i v krásné letní počasí, aby si také diváci u trati a při doprovodném programu na náměstí v Příbrami naši Rally pořádně užili,“ říká ředitel 43. SILMET Rally Příbram, Pavel Štípek.

43. SILMET Rally Příbram se uskuteční 26. – 27. července 2024. V pátek 26.7. proběhne předstartovní show na náměstí TGM v Příbrami s pestrým doprovodným programem, a to jak pro děti, tak i pro dospělé návštěvníky. Snažíme se program obohatit, aby na náměstí bylo možné strávit příjemné odpoledne až podvečer pro celou rodinu.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!