Myslel jsem, že jdu do Národního, a on i Hronov je lepší

Já tuhle hru na kufříkový ricin komentovat vůbec nehodlám, považoval bych to za ztrátu času. Jen připomenu, že Policie ČR už VÍ, kdo řídil výbuchy ve Vrběticích (muž níže – převzato z oficiálního webu Policie ČR), a sice ruský generál Andrej Vladimirovič Averjanov. Zařadila ho do rubriky »Pátrání po osobách«.

Ještě že se toho nedožil major Leoš Jirsák z někdejší FKÚ pátrá… Jestli se mu tohle doneslo, v hrobě se obrací při představě, že by takové pátrání musel hlásit v ČST.

Popis osoby

  • POSTAVA střední
  • BARVA VLASŮ šedé
  • STŘIH VOUSŮ oholen
  • BARVA OČÍ hnědá

Člověk dneska nemusí chodit do opravdického divadla, stačí kliknout na web Policie ČR a v cuku letu jste v Národním… Představení to jsou sice nevalná, i Navalnyj mezi tyhle škváry patřil, ale i tak – hlavně to je zadarmo. Aspoň pro teď. Jednou za to zaplatíme škaredě, nicméně žiju přítomností. Co bude, mě se možná týkat nebude, možná se při tom škaredém placení už budu obracet s majorem Jirsákem…

Proč o tom vůbec píšu? Nechápu totiž jednu věc. Proč generála Rakušanova policie dávno nechňapla, když o něm ví takové podrobnosti – třeba že »ozbrojen NE« nebo »nakažlivá nemoc NE« nebo že vous má oholenBoha jeho, Boha Mária, nechtě se rouhat ani v nejmenším, jen jsem zabrousil do mé oblíbené slovenštiny.

Gauneři mi nevadí, dokonce ani zločinci, zrádci – nějak je beru, jak říká novodobý, polistopadový občan, co by daň za tu krásnou demokracii. Ale vadí mně nesnesitelně, když ze mě kdokoli dělá vola v přímém přenosu.

Viděli jste už někdy NEOZBROJENÉHO generála na útěku, notabene před vytříbenou Policií ČéeR? Chcete-li jinak, podle čeho tento zájmový kroužek pod ministerstvem vnitra soudí, že gangster Averjanov jest neozbrojen, či jest nenakažen, či jest oholen?

Promiňte, já tohle nedávám. Jestli si takový pokyn přivezl Koudelka z centrály CIA, potěš koště… Potom už i přehlídka amatérských divadel v Jiráskově Hronově má nesrovnatelně vyšší úroveň. A to jsem si před pár řádky výše myslel, že jsem v Národním…

Dušan Sedlák

Související články

Zanechte komentář

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Poslední zprávy