Nezabíjejte v posteli jeho touhu

Je známo, že muži se v sexu chovají jinak než ženy. Ale i pro ně existují věci, které nejenže nejsou sexy, ale mohou jim dokonce zkazit touhu. Ukážeme vám, co to je.

Je pro muže sex jen sex? Tak to ani náhodou! Muži jsou sice jiní než ženy, ale přesto nejsou nevybíraví nebo nenároční. I oni mají věci, které v posteli nesnášejí, nebo ty, které jejich erotickou touho dokážou zahnat úplně. Co se mužům v posteli nelíbí?

Pasivita

Jako u všech věcí ve vztahu, nikdo nechce všechno táhnout sám. Se sexem je to stejné. Muži mají rádi, když ženy přebírají iniciativu a dávají najevo, že mají také zájem.

Polovičatost

U mužů se veškerá touha vytrácí, když si všimnou, že žena je roztržitá a v sexu jede jen napůl. Také se jim nelíbí, když žena neprojevuje žádné odhodlání, nebo ještě hůř, že jen leží. Jestli vás to baví, ukažte mu to, pokud ne, nechte to být. Je ve vašem i jeho zájmu, abyste měli sex, jen když na to máte opravdu chuť.

Sex podle plánu

Říká se, že muži chtějí mít sex téměř vždy. Ale to neplatí vždy a pro každého muže. Většina z nich hlavně nemá ráda, když se sex plánuje podle kalendáře, když se ztrácí spontánnost a musí se podávat výkon jako na objednávku.

Nejistota

Nezáleží na tom, zda je to celulitida, pár kilo navíc, strnulé nohy nebo strie. Většinu mužů nezajímá, čím se ženy trápí. Mají rádi sebevědomé ženy a ženy, které se přiznávají ke svým slabostem. Oprostěte se od toho, jak vypadáte, to je jediný způsob, jak vytvořit neomezenou vášeň.

Přesné instrukce

Je samozřejmě důležité, abyste svému partnerovi řekli, co se vám líbí a co ne. Snažte se mu ale v posteli nešéfovat! Raději vyjadřujte svá přání způsobem, který vám ani partnerovi nezkazí náladu.

Příliš mluvení

Ta správná sexy řeč a „dirty talk“ mohou dodat vašemu sexu jiskru. Ovšem i zde platí všeho s mírou. Abyste ho svými řečmi „neumlátili“. A snad nemusíme zdůrazňovat, že říct partnerovi na startu, aby si pospíšil, že už to chcete mít za sebou, je rovnou jako hřebíček do rakve vašeho sexuálního života.

Zdroj: názory autora






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vám přinese příležitost k introspekci a sebereflexi. Zkuste zpomalit a zamyslet se nad dosavadními úspěchy i neúspěchy. Je vhodný čas pro plánování budoucích kroků.V práci byste se měli zaměřit na nedořešené úkoly a projekty. Je p... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

41 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat