Strýcová na Den matek porodila druhého potomka, k synovi přibyla dcera

foto Ilustrační foto - Tenisový turnaj žen, 1. kolo, Barbora Strýcová (ČR) - Ankita Rainaová (Indie), 2. srpna 2023, Praha.Česká reprezentantka Barbora Strýcová se synem v náručí se loučí s kariérou.

Praha - Bývalá tenistka Barbora Strýcová přivedla na Den matek na svět druhé dítě. Dvojnásobná wimbledonská šampionka ve čtyřhře, jež už má s partnerem Petrem Matějčkem dvouletého syna Vincenta, o narození dcery Josefíny informovala na instagramu.

Osmatřicetiletá Strýcová oznámila druhé těhotenství na konci listopadu. V září předtím na grandslamovém US Open definitivně ukončila dvacetiletou profesionální kariéru, k níž se po narození syna ještě nakrátko na rozlučkové turné vrátila.

Během loňské závěrečné sezony Strýcová rozšířila svou sbírku o druhou wimbledonskou trofej po boku tchajwanské tenistky Sie Šu-wej, s níž na londýnské trávě poprvé triumfovala v roce 2019. Celkem na okruhu WTA získala dva tituly ve dvouhře a 32 vavřínů ve čtyřhře. S Lucií Šafářovou vybojovaly na hrách v Riu de Janeiro 2016 olympijský bronz. Šestkrát Strýcová triumfovala v týmovém Fed Cupu.

Reklama
Reklama
Reklama

Čtěte také:

Reklama

Právě zveřejněno

Všechny zprávy

Reklama

ISSN: 1213-5003 © Copyright 23.05.2024 ČTK

Reklama

22°C

Dnes je čtvrtek 23. května 2024

Očekáváme v 17:00 21°C

Celá předpověď