Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS v ledním hokeji mužů 2024 Česko

Barcelona uspěla v Bilbau a ve čtvrtfinále španělské ligy narazí na Tenerife

Basketbalisté Barcelony zakončili základní část španělské ligy vítězstvím na hřišti Bilbaa 72:68. Jan Veselý přispěl k výhře 10 body a čtyřmi doskoky. Tomáš Satoranský si připsal tři body, když proměnil jednu ze dvou tříbodových střel.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Bilbao – Barcelona

V tabulce skončila Barcelona třetí za Málagou a Realem Madrid. Ve čtvrtfinále katalánští obhájci titulu narazí na Tenerife, které se v této sezoně probojovalo až do finále Ligy mistrů, v němž na konci dubna podlehlo Málaze.

Barcelona uspěla po dvou porážkách. V předchozím ligovém kole podlehla o bod Málaze a předtím prohrála v rozhodujícím pátém čtvrtfinále play-off Evropské ligy s Olympiakosem Pireus.

Poslední kolo základní části španělské ligy vyšlo Davidu Jelínkovi. Český reprezentant byl s 11 body druhým nejlepším střelcem zápasu, v němž přispěl k vítězství Murcie nad Breogánem 68:61. Jeho tým rozehraje play-off proti euroligové Valencii.

Jiný účastník prestižní evropské soutěže Baskonia překvapivě do play-off neprošla. Po porážce na hřišti Realu 100:106 skončila devátá a bude ve vyřazovacích bojích chybět poprvé od zavedení současného formátu v roce 1994.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články