Herec Steve Buscemi byl napaden v New Yorku. Skončil v nemocnici

Herec Steve Buscemi je hospitalizován poté, co byl napaden v centru Manhattanu. Diagnostikovali mu otok obličeje a levého oka.

Steve Buscemi byl napaden v centru Manhattanu a stal se další obětí náhodného násilného činu ve městě," řekl mluvčí herce pro The New York Post. Herec je podle mluvčího „v pořádku“ a poděkoval všem za přání. Herec je však „neuvěřitelně smutný za všechny“, kterým se to stalo.

K incidentu došlo minulý týden, když se procházel v Kips Bay. Neznámá osoba k němu přistoupila a zbila ho „za bílého dne“. Útočníka se stále nepodařilo najít, jak uvedly zdroje činné v trestním řízení pro The New York Post. Co vedlo útočníka k takovému činu, není zatím jasné.

Jak deník poznamenává, není to poprvé, co byla v ulicích New Yorku napadena známá osobnost. Nedávno byl také herec Michael Stubarg zasažen kamenem do hlavy při běhání.

Šestašedesátiletý Steve Buscemi je vítězem Zlatého glóbu za nejlepšího herce v televizním seriálu Boardwalk Empire (2010–2014). Zahrál si jednu z hlavních rolí v debutovém filmu Quentina Tarantina Reservoir Dogs (1991) a objevil se také v jeho filmu Pulp Fiction (1994). Hrál také ve filmech Tima Burtona Big Fish (2003) a Wednesday (2022) a ve filmech bratří Coenů Barton Fink (1991), Fargo (1995) a The Big Lebowski (1998). Ztvárnil také roli ve filmech Armageddon (1998) Michaela Baye, Desperado Roberta Rodrigueze (1995) a v televizním seriálu The Sopranos (1999–2007).

Steve Buscemi New York

Aktuálně se děje

před 1 hodinou

Oktagon poprvé zavítal na fotbalový stadion v Edenu. Prohlédněte si galerii

Oktagon 58: V Edenu se vše chystá k odvetě století. Muradov oznámil návrat z UFC

Oktagon zažívá svůj letošní tuzemský vrchol. Největší česká MMA organizace si poprvé troufla na fotbalový stadion v Edenu, který zaplnila. Na tahák v podobě odvety století mezi Karlosem Vémolou a Attilou Véghem se čeká, ačkoliv prvně jmenovaný už se k radosti diváků ukázal na ploše. V ringu ale řádili jiní, například Miloš Petrášek. Fanoušky potěšilo také oznámení týkající se Machmuda Muradova.

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

před 6 hodinami

před 7 hodinami

před 8 hodinami

před 8 hodinami

před 9 hodinami

před 10 hodinami

Hurikán

Vědce znepokojuje síla počasí: Přírodní katastrofy budou silnější a častější

Tropické cyklony a hurikány patří mezi nejnebezpečnější přírodní katastrofy, proti nimž prakticky neexistuje obrana. Podle vědců ale zesilují, a to rychleji než tomu bylo dosud. Ukazuje to nedávná studie uveřejněná v odborném časopise Scientific Reports s tím, že jediným způsobem, jak omezit další posilování hurikánů, je zpomalení globálního oteplování.

před 10 hodinami

před 11 hodinami

Mette Frederiksenová je dánská politička a od června 2019 předsedkyně vlády Dánska. Od roku 2015 je vůdkyní sociálních demokratů a od parlamentních voleb v roce 2001 zasedá v parlamentu.

Dánská premiérka Frederiksenová ruší po útoku svůj sobotní program

Dánská premiérka Mette Frederiksenová ruší pro menší poranění v oblasti šíje svůj sobotní program, informoval její úřad. Muž, který na ni v pátek zaútočil, se v sobotu postaví před soud. Ten rozhodne, zda devětatřicetiletý podezřelý zůstane ve vazbě, informovala policie. Uvedla to agentura Reuters.

před 12 hodinami

před 12 hodinami

Americký prezident Joe Biden.

Joe Biden by svému synovi Hunterovi milost neudělil

Americký prezident Joe Biden v rozhovoru pro stanici ABC uvedl, že by svému synovi Hunteru Bidenovi neudělil milost, pokud by byl usvědčen. Hunter Biden je na federální úrovni obžalován z nelegálního držení střelné zbraně, jak informovala stanice CNN.

před 13 hodinami

Macron chce, aby EU zahájila přístupová jednání s Ukrajinou do konce měsíce

Francouzský prezident Emmanuel Macron v pátek v Paříži oznámil, že chce, aby Evropská unie zahájila přístupová jednání s Ukrajinou do konce tohoto měsíce. Informovala o tom agentura AFP.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy