Tiskárny HP (2024) - laser i inkoust, na doma i do práce

13. 5. 2024 07:00    Rubrika: Příslušenství    Autor: TZ

Nabídku HP tiskáren doplnilo inovované portfolio inkoustových multifunkčních tiskáren HP OfficeJet, které jsou určené pro všechny typy kanceláří – od těch domácích až po velké firmy. Nejnovějším přírůstkem mezi laserovými tiskárnami je nová řada HP Color LaserJet 3000, která byla představená spolu s tonerovou technologií HP TerraJet. Tato nová technologie přináší jak kvalitativní zlepšení tisku - ostřejší a sytější barevné podání, ale také snížení spotřeby energie při tisku a nižší podíl plastů při výrobě tonerových kazet. Nechybějí ani inovované produkty HP DeskJet a HP ENVY, které nabízejí vše potřebné pro domácí uživatele.

Tiskárny HP (2024) - laser i inkoust, na doma i do práce

Inovované portfolio OfficeJet Pro - od domácích kanceláří po velké firmy

Nová řada tiskáren HP OfficeJet Pro, zahrnující modely 8100, 9100 a 9700, přináší vylepšené možnosti tisku pro domácí kanceláře i velké firmy. Tyto všestranné multifunkční tiskárny nabízejí profesionální kvalitu inkoustového tisku, širokou škálu konektivity přes spolehlivé Wi-Fi připojení a vysokou úroveň zabezpečení díky HP Wolf Security. Každý model je navržen s ohledem na specifické potřeby uživatelů a poskytuje jedinečné funkce optimalizované pro různé pracovní scénáře.

HP OfficeJet Pro 8100 All-in-One Printer

Modely řady 8100 jsou určené pro domácí kanceláře, kde je žádoucí tichý a efektivní tisk. Tiskárna má režim tichého tisku, dual-band Wi-Fi pro připojení a díky HP Wolf Essential Security také ochranu před kybernetickými hrozbami. Navíc je kompatibilní s HP Smart app, jež umožňuje tisk, skenování a kopírování přímo ze smartphonu.

Představené modely HP OfficeJet 8122e a HP OfficeJet 8132e se liší v pokročilých funkcích skeneru, možnostech připojení (portech), spotřebě energie.

HP OfficeJet Pro 9100 All-in-One Printer

Model 9100 je navržený pro rostoucí firmy, které potřebují robustní tisková řešení. Nabízí vstupní zásobník na 250 stran, rychlost tisku až 22 stránek za minutu a pokročilé skenovací funkce - například automatický podavač dokumentů pro oboustranné skenování. Pro zajištění bezpečnosti je tu podpora HP Wolf Pro Security, ve výbavě nechybějí ani technologie pro Wi-Fi připojení.

Představené modely HP OfficeJet Pro 9120e a HP OfficeJet Pro 9132e se liší v rychlosti tisku, počtu zásobníků papíru, tedy i vstupní kapacitě jeho zásob a rychlosti skenování.
HP OfficeJet Pro 9700 All-in-One Printer

Modely řady 9700 jsou řešením pro velké kanceláře a pracovní skupiny, zajišťují profesionální barevný inkoustový tisk až do velikosti A3. Mají rozšířené možnosti správy tiskových úloh a podporují vysoce objemový tisk díky extra velkým inkoustovým kazetám a vylepšeným automatickým podavačem dokumentů. Jsou navržené s důrazem na tzv. udržitelnost, obsahují až 30 % recyklovaného plastu. Bezpečnostní prvky jako HP Wolf Pro Security a dvoupásmové Wi-Fi s funkcí samoléčení jsou příslibem pro vysokou úroveň ochrany a spolehlivé připojení.

Představené modely HP OfficeJet Pro 9720 a HP OfficeJet Pro 9730 nahrazují typy 7720 a 7740.

Tiskárny HP DeskJet All-in-One a HP Envy pro domácí uživatele

Tiskárny HP Deskjet a 2810e a 2820e jsou prostorově úsporné a cenově dostupné multifunkční barevné tiskárny, které jsou vhodné pro domácí použití a nabízí řadu možností bezdrátového tisku. Aplikace HP Smart App (dostupná pro systémy iOS a Android) umožní nastavení tisku, skenování a kopírování z chytrého zařízení. Tisknout je možné také v rámci Wi-Fi sítě nebo pomocí USB.

Nová řada kancelářských laserových tiskáren HP Color LaserJet 3000

Jako nejnovější přírůstek do portfolia kancelářských tiskáren představila společnost HP Inc. novou řadu tiskáren HP Color LaserJet 3000. Je určená pro zákazníky, kteří vyžadují vysoký výkon při malých rozměrech. Představuje nejnovější zařízení využívající energeticky úspornou technologii TerraJet, pro ostré barvy a vysokou rychlost tisku.

Nová řada tiskáren HP Color LaserJet Pro 3000 nabízí řadu nástrojů:

  • Zvýšená spolehlivost díky Wi-Fi 2, která se automaticky znovu připojuje a zůstává online
  • Nejrychlejší oboustranný tisk ve své kategorii
  • Špičková kvalita a profesionální zabezpečení
  • Nejmenší rozměry ze všech zařízení ve své třídě

Nová kvalita barev s technologií TerraJet

Tonerová technologie nové generace TerraJet společnosti HP má jedinečné složení toneru, které poskytuje sytější a ostřejší barvy. Technologie TerraJet nabídne uživatelům nové řady Color LaserJet Pro 3000 o 11 % živější barvy a o 18 % vyšší rychlost tisku. Kromě vylepšení u řady 3000 umožňuje technologie TerraJet také snížit spotřebu energieaž o 27 % a snížit množství plastů v tonerových kazetách až o 28 %.

Nová řada tiskáren HP Color LaserJet Pro 3000 je součástí širšího portfolia tiskáren formátu A3 a A4, které bylo kompletně přepracováno pro hybridní kanceláře a nabízí konzistentní řešení pro malé firmy i podnikové zákazníky. Společnost HP byla nedávno oceněna cenou A4 Line of the Year od společnosti Keypoint Intelligence. Ocenění se uděluje jednou ročně, na základě přísného laboratorního testování a hloubkového průzkumu trhu vyzdvihuje nejlepší ucelenou hardwarovou řadu. Zařízení jsou hodnocena podle spolehlivosti, užitné hodnoty, použitelnosti, kvality obrazu a rychlosti.

Představené typy, ceny, dostupnost

  • Tiskárna HP OfficeJet Pro 8132e je ke koupi za 2 726 Kč
  • Tiskárna HP OfficeJet 8122e je ke koupi za 2 396 Kč
  • Tiskárna HP OfficeJet Pro 9120e je ke koupi za 4 950 Kč
  • Tiskárna HP OfficeJet Pro 9132e je ke koupi za 5 040 Kč
  • Tiskárna OfficeJet Pro 9720 A3 je ke koupi za 4 379 Kč
  • Tiskárna OfficeJet Pro 9730 A3 je ke koupi za 5 619 Kč
  • Tiskárna HP DeskJet 2810e je ke koupi za 826 Kč
  • Tiskárna HP DeskJet 2820e je ke koupi za 991 Kč
  • Tiskárna Envy 6420e je ke koupi za 2 065 Kč
  • Tiskárna HP Envy Inspire 7220e je ke koupi za 1 487 Kč

Všechny ceny jsou uvedené bez DPH.

Příslušenství . Tiskové zprávy

Diskuse