Malá inventura hledá social media managera

Mezinárodní festival nového divadla Malá inventura, jehož 23. ročník se bude konat ve dnech 20.–28. února 2025 v Praze, hledá social media managera*ku.

PR a marketingový tým hledá svůj poslední dílek do skládačky, budeš mít na starosti sociální sítě #Malainventura, hlavně Facebook a Instagram.

Rádi bychom, abys projevil*a kreativitu, budeš tvořit strategii i obsah komunikace na SoMe, vytvářet příspěvky přizpůsobené cílovým skupinám a reagovat na jejich výsledky.

Hledáme někoho, kdo už má se správou SoMe alespoň nějakou malou zkušenost (umí například sestříhat fajn reelsko, vybrat vhodnou hudbu, dát tomu správnou dynamiku, apod.), umí skvěle česky a zvládne i angličtinu, vyzná se v trendech a nedělá mu problém hrát si s hashtagy, reelsy, stories a tak dále.

Pracovní doba záleží na tvém time managementu, potřebujeme se ale občas potkat, pravidelně komunikovat a potřebujeme, abys byl*a být přítomný*á během festivalu. Největší pracovní nasazení bude potřeba v únoru, budeme tě ale částečně potřebovat už dřív. Je jen na nás, jak se domluvíme a jak si fungování nastavíme.

Odměna: cca 40 000 Kč

V případě zájmu pošli něco o sobě a případně připoj i portfolio na adresu [email protected].

Budeme se těšit!

Nejaktuálnější zprávy ze světa hudby přímo do Vaší schránky

[mc4wp_form id="339371"]
0 0 votes
Ohodnoťte článek
Subscribe
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments