Red Dead Redemption možná brzy zamíří na PC
i Zdroj: Rockstar Games
Red Dead Redemption Novinka Red Dead Redemption možná brzy zamíří na PC

Red Dead Redemption možná brzy zamíří na PC

Dominik Tománek

Dominik Tománek

14. 5. 2024 06:00 1

Fanoušci byli vyslyšeni. Dlouho očekávaný port oblíbené westernovky Red Dead Redemption se totiž možná objeví na počítačích.

Reklama

  • Na stránkách Rockstaru byla nalezena jasná zmínka o PC portu Red Dead Redemption 1
  • Ten má obsahovat i DLC Undead Nightmare 
  • Hra brzy oslaví 14 let od vydání, Rockstar by mohl výročí využít k oznámení 

Podle útržku kódu sdíleného uživatelem Tez2, který pochází přímo z webových stránek Rockstar Games, se hra i její zombie DLC, Undead Nightmare, připravují na vydání na PC. Vypadá to, že vývojáři již oznámení připravili a hodlají jej brzy vydat. První informace bychom mohli dostat už za pár dní, 18. května totiž první díl Red Dead Redemption oslaví čtrnáct let od svého vydání. Uniklé oznámení zní v překladu zhruba takto:

„Vydej se na cestu po rozlehlých oblastech amerického Západu a Mexika ve hře Read Dead Redemption a jejím zombie-hororovém doplňku Undead Nightmare, který si nyní můžeš zahrát na PC. Zažijte epická westernová dobrodružství, která definovala celou jednu generaci.“

Spekulací o PC portu se v minulosti objevilo opravdu hodně, ale Tez2 je známý a poměrně důvěryhodný dataminer, který se zaměřuje na tituly od Rockstar Games. Ale i tak je potřeba všechny informace brát s rezervou. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama