O tři vítězky Miss bude pečovat klinika dlouhověkosti celý rok

O zdraví, tělesnou i psychickou kondici tří vítězek Miss Czech Republic se bude po celý rok starat exkluzivní Healthy Longevity Clinic. Na základě specializovaných vyšetření dostane každá královna krásy individuální roční plán. Pražská klinika dlouhověkosti, která je partnerem soutěže, bude pečovat i o prezidentku soutěže Taťánu Makarenko.

Celoroční péči kliniky získala celková vítězka Miss Czech Republic Adéla Štroffeková, Miss Grand Czech Republic Veronica Biasiol a Miss Supranational Michaela Macháčková. Finále 15. ročníku soutěže proběhlo v sobotu 11. května v pražském Foru Karlín.

Na základě vstupních testů a konzultací lékaři určí, na čem mají dívky pracovat, aby si udržely zdraví, energii a vitalitu i při náročném životním stylu. Missky budou pravidelně docházet na kliniku a lékaři jim na základě vyšetření doporučí případné změny v pohybu, stravě, režimu spánku a přísunu vitamínů tak, aby dosáhly svých vysněných cílů, ať už je to zdravé a štíhlé tělo nebo skvělá fyzická či psychická kondice.

„Jsme rádi, že mezi sportovci a manažery máme v péči i vítězky soutěže Miss, které se o své postavy i kondici starají přímo ukázkově. Zakládáme si na individuálním přístupu. Než se pustíme do změn životního stylu, každá u nás projde řadou specializovaných vyšetření, na základě kterých jí vypracujeme "Roadmap" na míru přesně pro ni,“ popisuje spoluzakladatel Healthy Longevity Clinic František Zámola.

První testy ukázaly, že dívky jsou zdravé a podváhou žádná netrpí

Základní testy absolvovaly všechny finalistky na klinice už před finále. Celkové výsledky ukázaly, že finalistky letošní Miss jsou ukázkově štíhlé, ale zdravé a v dobré kondici a podávhou žádná z nich netrpí.

„Cením si toho, že se o nás budou starat experti na dlouhověkost po celý rok. Na Healthy Longevity Clinic jsou skuteční profesionálové, kteří ví, jak člověku pomoci, aby dosáhl svých cílů v oblasti zdraví i krásy. Využívají nejmodernější přístroje a vyšetření, na která v klasickém zdravotnictví nenarazíte. Proto věřím, že za rok se nám podaří dosáhnout stanovených cílů,” těší se na spolupráci zakladatelka soutěže Taťána Makarenko.

 

O Healthy Longevity Clinic

Healthy Longevity Clinic je partnerem lékařských služeb letošní Miss Czech Republic 2024. Klinika dlouhověkosti sídlí v Praze a na Floridě. Tým lékařů a expertů na dlouhověkost zde vytvořil komplexní longevity systém, který má za cíl zlepšit zdraví lidí tak, aby žili kvalitní a spokojený život bez ohledu na věk. Lékaři zde umí snížit biologický věk lidí až o 10 let a významně zpomalit či zastavit proces stárnutí. Kliniku v roce 2021 spoluzaložili Petr Šrámek, podnikatel a řídící partner LongevityTech.fund, a její ředitel MUDr. František Zámola.

 

Zdroj: ShrtCut Studio s.r.o.

 

 

Klíčová slova ČR-idol-zdraví-společnost-miss-firmy-ShrtCut Studio

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
Služby, cestovní ruch
Zdravotnictví

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.