Jste zde

Profesionální měřicí přístroje od společnosti R&S za výjimečné ceny!

Rohde & Schwarz přichází opět s akcí na širokou škálu přístrojů, včetně osciloskopů, analyzátorů a napájecích zdrojů, ve plné výbavě za standardní cenu. Nezapomeňte využít až 46% slevu na tyto prvotřídní produkty, akce platí do 30. 9. 2024, nebo do vyprodání zásob.

Today´s solution for tomorrow´s challenge

Německý výrobce Rohde & Schwarz opět nabízí možnost zakoupit vybrané měřicí přístroje v plné výbavě se všemi dostupnými rozšířeními za cenu základní verze, tedy za výrazně zvýhodněnou cenu. Díky maximální výbavě jsou měřicí přístroje připraveny pro nejrůznější úlohy, čímž se zvyšuje nejen komfort, ale i přesnost měření při práci.

Ušetřete až 46 % na nejprodávanějších produktech z nabídky měřicí techniky

Jako obvykle nesmí chybět nejžádanější produkty, kterými jsou osciloskopy řady RTB a RTC v kompletním balíčku s maximálními možnými rozšířeními v dané třídě, známé jako RTB-BNDL a RTC-BNDL. 
V aktuální nabídce najdete rovněž osciloskop MXO 4 s 13,3" kapacitním dotykovým displejem s rozlišením Full HD, který nabízí několik převratných funkcí, intuitivní uživatelské rozhraní a skvělý poměr ceny a výkonu. 
Poprvé jsou do akce zařazeny také oblíbené čtyřkanálové stolní napájecí zdroje řady HMP. Součástí jsou i varianty oblíbeného spektrálního analyzátoru FPL v pásmech 14 a 26,5 GHz a kombinovaného analyzátoru ZPH-COM2.

Na nejoblíbenějších konfiguracích měřicích přístrojů Rohde & Schwarz můžete nyní ušetřit 10 % až 46 % podle typu přístroje.

Akce platí do 30. 9. 2024 a seznam všech produktů najdete přímo v nabídce „TODAY’S SOLUTION FOR TOMORROW’S CHALLENGE“.

Všechny výše uvedené měřicí přístroje od společnosti Rohde & Schwarz vám budou dodány přímo od výrobce za výhodných podmínek. 
Máte zájem o více informací k produktům Rohde & Schwarz nebo o technické poradenství při výběru výrobku? Nebo máte jinou otázku či požadavek? Neváhejte kontaktovat SOS electronic.

Hodnocení článku: 

Kontaktujte svého distributora

* Hvězdičkou (*) označené údaje jsou povinné.

CAPTCHA
Toto je ochrana před spamem.