Zpravodajský server Romea.cz. Vše o Romech na jednom místě

Zpravodajský server Romea.cz. Vše o Romech na jednom místě

Představení Kesaj Tchave: Romská hudba a tanec ovládnou Kampus Hybernská!

14. května 2024
Čtení na 1 minutu
Kesaj Tchave (FOTO: se svolením organizátora koncertu Kampus Hybernská)
Kesaj Tchave (FOTO: se svolením organizátora koncertu Kampus Hybernská)
V Kampusu Hybernská se 15. května odehraje večer plný romské hudby, tance a energie, kdy vystoupí romská kapela Kesaj Tchave ze Slovenska. Tento neuvěřitelný tanečně hudební soubor, složený z talentovaných umělců pocházejících z osad v okolí slovenského Kežmaroku a Popradu, slibuje divákům energické vystoupení, které je zaručeně nezklame. Vystoupení bude předcházet projekce dokumentárního filmu o kapele.

Základní informace:

  • Kde: Kampus Hybernská, Přední dvůr
  • Kdy: 15. května
  • Projekce dokumentu: od 18:30 v E.0 Sále
  • Vstup: ZDARMA

 

Kesaj Tchave je známý svou energickou a nekonvenční show, která nabízí směsici romských písní a tanců pod taktovkou talentovaného muzikanta Ivana Akimova. Jejich koncerty jsou plné šíleného rytmu, úchvatných kostýmů a nepřetržitého pohybu, který vtáhne každého diváka do svého víru.

Kesaj Tchave má za sebou dvacetiletou existenci a během té doby si získal nejenom domácí, ale i mezinárodní popularitu. Kapela má na kontě stovky vystoupení v různých zemích Evropy, včetně Rakouska, Německa, Švýcarska, Itálie a Francie. Zahráli si dokonce v prestižních koncertních síních jako je pařížská Olympia nebo na maďarském festivalu Sziget.

Před samotným koncertem se diváci mohou těšit na projekci dokumentárního filmu o samotném souboru od 18:30 v E.0 Sále.

Ať už jste fanoušci romské hudby nebo jenom hledáte nezapomenutelný zážitek, přijďte se nechat unést do světa Kesaj Tchave a jejich živelné hudby a tance.

Pomozte nám šířit pravdivé zpravodajsví o Romech
Teď populární icon