Pondělí 3. června 2024
Svátek slaví Tamara, zítra Dalibor
Oblačno, déšť 21°C

Nejdražší čtenáři, Bridgertonovi jsou zpátky! Datum premiéry, spoilery, trailer, obsazení a děj

15. května 2024 | 05:00

Nejdražší čtenáři, chyběly vám pikantnosti a intriky ze života londýnské smetánky? Odpověď je jistě ano. Můžete se ale radovat, po dvou letech od premiéry poslední řady jsou Bridgetonovi zpět. 

*Upozornění: Tento článek obsahuje spoilery nové sezony Bridgertonových*

Jestli i vy patříte mezi fanoušky úspěšného seriálu z dílny Netflixu, popadněte brk (nebo nějaké modernější psací náčiní) a poznamenejte si následující dvě data! První datum, označující vydání prvních čtyř epizod, je 16. května a zbývající čtyři epizody dorazí na streamovací platformu 13. června.

Pokud zoufale toužíte po detailech, jako byste byli čtenářem napínavého skandálního listu Lady Whistledown, Netflix poskytl dlouhý souhrn o Bridgertonově 3. sezoně.

VIDEO: Páry, které se daly dohromady během natáčení

Video se připravuje ...
Páry, které se daly dohromady během natáčení • VIDEO: Videohub

Colin konečně prozřel, ale není už pozdě?

Ta bude zaměřena na příběh Colina Bridgertona a Penelope Featheringtonové. Penelope, známá také jako Lady Whistledown, se bude snažit najít rovnováhu mezi svou tajnou identitou a citovou angažovaností s Colinem. Colin si po návratu z cest po Evropě uvědomí, že Penelope není jen jeho kamarádka z dětství, ale žena, kterou by chtěl po svém boku. Škoda, že mu to nedošlo hned v první sérii, že?! Ale to bychom se pak připravili o napínavé romantické drama. 

Jenže nové city v sobě Colin neprobudil jen tak jednoduše. Je sklíčený, když si uvědomí, že Penelope je jediná osoba, která ho vždy oceňovala takového, jaký je. Colin touží získat zpět jejich přátelství (Penelope dělá drahoty poté, co si v předchozíí sérii vyslechla posměšky ze strany své tajné lásky) a nabídne Penelope, že jí v této sezoně pomůže najít manžela. Ovšem když jeho lekce začnou fungovat až příliš dobře, musí se Colin poprat s tím, zda jsou jeho city k Penelope správné.

Vedle hlavní romantické linie se můžeme těšit na další příběhy členů rodiny Bridgertonových a jejich přátel. Anthony a Kate budou řešit své nové manželství, zatímco Eloise bude pokračovat ve svém boji za nezávislost a osobní svobodu. Navíc se objeví nové postavy, které přinesou do příběhu napětí a nové zápletky.

První ukázky

Netflix nás již nalákal oficiálním trailerem, který odhaluje první pohled na dramatické momenty a romantické scény nové sezony. Slibuje napětí, nečekané zvraty a nádhernou vizuální podívanou, která je pro Bridgertonovy typická. Vidíme v něm Colina a Penelope, jak se jejich vztah vyvíjí, stejně jako nové tváře a zápletky, které ovlivní celou společnost.

Obsazení

Vrací se většina oblíbených postav včetně Colina Bridgertona (Luke Newton) a Penelope Featheringtonové (Nicola Coughlan). Samozřejmě, nebudou chybět ani další členové rodiny Bridgertonových: Anthony (Jonathan Bailey), Daphne (Phoebe Dynevor) a Eloise (Claudia Jessie). K obsazení se připojují také nové tváře, které přinesou do příběhu nové dynamiky a konflikty.

Autor: Anežka Arnsteinová
Klíčová slova: Bridgetonovi, Netflix, seriál
Diskuse ke článku
.
Související články