Hanbaté fotky v obýváku jsou pro žárlivou účastnici jako červený hadr na býka. Výměna manželek ukáže zapáchající domácnost i to, jak vypadá sedmý smrtelný hřích

Autor: Se svolením TV Nova |
Alena Šindelářová | redaktorka
[email protected]
Publikováno: 15. 5. 2024

Šestnáctá řada oblíbené reality show Výměna manželek pokračuje novými epizodami. V té první se představí rodina temperamentní podnikatelky Nikoly a nezaměstnané Martiny. Obě ženy žijí s rodinami ve starších domech. V domě Nikoly ve Velvarech je ale na rozdíl od druhé rodiny čisté a voňavé prostředí. Zápach z cigaret a nechuť k aktivitě je ústředním tématem celého dílu. Nikola navíc žárlí na svého manžela, který se prý otáčí za každou sukní. Poté, co vstoupí do obýváku v náhradní domácnosti, první, co ji zaujme, jsou hanbaté fotografie Martiny, která prý obrázky vytáhla a nenapadlo ji kvůli natáčení je sundat. To je něco na žárlivou Nikol. Vcelku poklidný díl okomentovala pro ŽivotvČesku.cz kreativní producentka a režisérka Výměny manželek Jana Rezková.

Nejnovější epizoda Výměny manželek přinese sondu do domácností v Koberovech u Turnova a ve Velvarech u Kladna. První rodina žije v pronajatém domě, který se snaží rekonstruovat. Jelikož oba partneři jsou nezaměstnaní a otec Honza chodí po brigádách, rekonstrukce jde velmi pomalu.

Pomalý je i rytmus celé rodiny. Martině vadí, že Honza se do práce nehrne a sám od sebe jí s ničím nepomáhá. Také by přivítala větší aktivitu, co se týká rodinných výletů. "Já výletuji rád, ale v autě," řekl hned v úvodu lenivý Honza. To má za úkol náhradní manželka změnit, což ale pro temperamentní Nikolu nebude velký problém.

Na druhé straně se pětičlenná rodina bude brzy stěhovat do vlastního domečku, a tak už v tom stávajícím nechtějí nic zvelebovat. Rázná Nikola hned v úvodu přiznala, že jí vadí, jak manžel Martin pokukuje po jiných ženách. Ten to však vyvrací s tím, že je normální, že "chlap kouká, co kde lítá." O to víc Nikolu zarazí obrázky polonahé Martiny v obýváku. Podle Honzy fotografie vytáhla sama Martina.

V Koberovech se ukáže jako velký problém nedostatek komunikace mezi partnery. Podle Nikoly nefungují jako rodina a každý si žije svým životem. Martinovi se začne po ženě Nikole velmi stýskat, když syn Mikuláš onemocní a náhradní manželka se o něho dostatečně nepostará.

"Opět jde o emotivní díl, který ukazuje pohled do fungování některých rodin. Jde o střet dvou světů, ale nejde o díl, který by se výrazně lišil od jiných epizod, nezachází ani do takových extrémů, které jsme v minulosti už měli možnost vidět," okomentovala nejnovější díl šestnácté řady režisérka projektu Jana Rezková.

Výměna manželek
Výměna manželek
Foto: Se svolením TV Nova

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.