Rádio Impuls

Rádio Impuls | foto: archiv iDNES.cz

Rádio Impuls slaví 25. narozeniny maratonem rozhovorů z Národního muzea

  • 1
Rádio Impuls slaví čtvrtstoletí v éteru. Aktuální výsledky Radioprojektu za IV. čtvrtletí 2023 a I. čtvrtletí 2024, který realizují agentury Median, STEM/MARK a Nielsen Admosphere, potvrzují přední pozice Rádia Impuls na trhu. A proto rádio pro posluchače připravilo další výjimečný projekt, tentokrát s názvem 25 Impulsů z muzea.

Jde o unikátní maraton rozhovorů s pětadvaceti osobnostmi současnosti z kopule Národního muzea v Praze, odvysílaných během jediného dne a to středy 12. června. Pozvání přijali například Michal Horáček, Eva Adamczyková, Jiří Mádl, Helena Vondráčková, Marek Ztracený, Martina Sáblíková či Jan Punčochář.

„Našim skvělým posluchačům chceme vždy nabízet něco extra. O to víc v roce, kdy si připomínáme 25. výročí vzniku Rádia Impuls. Proto jsme se rozhodli pro formát zcela odlišný od našeho pravidelného denního programu a vymysleli maraton rozhovorů, které začnou v sedm ráno a skončí až v osm večer,“ popsal nový projekt Rádia Impuls jeho programový ředitel Jakub Urban.

Michal David nemá obdoby, říká muž, který na Impulsu vybírá hudbu už 25 let

Upřesnil, že pětadvacet osobností budou zpovídat postupně všichni moderátoři.

„Každý rozhovor bude příznačně trvat pětadvacet minut. Protože se rádio přesouvá i do světa sociálních sítí, tak všechny rozhovory nabídneme i ve video formě na YouTube kanálu Rádia Impuls a ostatních sítích. Mimořádný prostor kopule Národního muzea si navíc zaslouží, aby byl i viděn,“ poznamenal Urban.

Ke slovu se dostane i česká muzika, která k Impulsu od počátku patří. Narozeniny oslaví Rádio Impuls také 25. července na festivalu Benátská! s Impulsem, odkud bude nejen vysílat, ale přinese posluchačům v přímém přenosu i dva skvělé Živááááky skupiny Jelen a kapely Yo Yo Band.

K tomu už teď mohou posluchači denně vyhrávat u Impulsových desítky, stovky a miliony korun v legendární hře Haló, tady Impulsovi!

Aktuálně ladí Rádio Impuls týdně 1, 418 milionu posluchačů, denně ho poslouchá 656 tisíc lidí. Pyšnit se může podle aktuálních výsledků poslechovosti i vysokým podílem na trhu 9,7.


Video