Romantická láska, přes oči páska? Čte vám crush myšlenky, nebo je to blbost?

15. květen 2024

Ivana a Zuzana tentokrát ve studiu přivítaly jen samy sebe. Skrze kontribuční budku se propojily na trase Brno-Praha, přičemž se bavily nejen o věcech zamilování, ale i o hobitech, bačkorách a jogurtech.

Ivana konverzaci uvedla tím, že když se cítí úzkostná, sleduje Hobita a Pána prstenů stále dokola - like there is no tomorrow. Pak se řešilo, že by Ivanku možná přitahovala láska odehrávající se na posedu. Ivanka byla tentokrát nabušená informacemi a díky tomu přišla i s domněnkou, že Marek Eben si do svého pořadu předem natáčí záběry na jeho přemýšlivý obličej. A pak ještě zavzpomínala na Vémolu a na jeho svatbu na Občanské plovárně.

Zuzana pak sdělila, že potkala na romantické schůzce člověka, který ji zaujal na fotografii naběhlou žílou na čele, ale v reálu to nebylo ono. Ivanka měla také kontakt tohoto druhu, ale hodně ohledně něj mlžila. Proč, to nevíme.

Pak už vytáhla Ivana z rukávu jistou bakalářskou práci, která pojednává o mýtech týkajících se erotické lásky. Mezi ně patří např. empiricky neosvědčené přesvědčení “all you need is love”  tzn. že když se zamilujete, jde už všechno samospádem a že když vás někdo opravdu lavískuje, zná telepaticky každou vaši myšlenku. Ivanka také vyřkla, že nevěří tomu, že protiklady se přitahují  Zuzana doplnila, že když je někdo například na drogách a druhý ne, nejde to úplně dohromady.

Pak se ženy ještě bavily o jedné nejmenované ženě, která jednoho muže balila močením do jeho boty  a pak už se mohlo jít pomalu domů.

Chcete si přemítat o tom, jakými blbinami o lásce vás krmí média a filmový průmysl? Pusťte si do uší a hlavně do duše Buchty a pravděpodobně se Vám to povede.

Spustit audio

Související