Litoměřice: Koupaliště na Písečném ostrově je otevřené

15.05.2024 22:28 | Tisková zpráva

S příchodem letního počasí otevřelo své brány letní koupaliště na Písečném ostrově v Litoměřicích. V provozu jsou zatím dva menší bazény s přihřívanou vodou a sportoviště. Jak informoval vedoucí koupaliště Ladislav Beneš, celý areál se veřejnosti plně otevře od soboty 1. června, kdy se na koupališti zároveň koná Dětský den.

Litoměřice: Koupaliště na Písečném ostrově je otevřené
Foto: litomerice.cz
Popisek: Litoměřice

„Ten nabídne například jízdy na vodě, ukázky různých sportů a zábavné a sportovní soutěže pro všechny věkové kategorie,“ pozval Ladislav Beneš s tím, že v letošním roce mohou návštěvníci opět využívat obě trampolíny, které byly loni kvůli poškození mimo provoz.

Do konce května bude koupaliště v případě příznivého počasí otevřeno od 10 do 18 hodin. Od 1. do 15. června od 10 do 19 hodin a od 16. června do 20. srpna od 10 do 20 hodin. S koncem sezóny se otevírací doba bude postupně o hodinu zkracovat.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Radim Fiala byl položen dotaz

Pravda o zeleném šílenství pro ĆR

Pane Fialo, díky za vaši iniciativu, tak, aby se občané dozvěděli pravdu. Jen mě mrzí, že konference proběhne v poslanecké sněmovně , tyto opravdové odborníky bychom měli slyšet v diskusi bud ve veřejnoprávní české televizi, kterou si všichni platíme, nebo v jiné komerční televizi, ale obávám se, že...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mladá Boleslav: Město vybere provozovatele sdílených kol pro příští tři roky

22:28 Mladá Boleslav: Město vybere provozovatele sdílených kol pro příští tři roky

Statutární město Mladá Boleslav, město Kosmonosy, obec Bradlec, obec Řepov a obec Kolomuty společně …