Zde je seznam telefonů podporujících PUBG Mobile při 120 fps

PUBG
Zdroj: Samsung

Mobilní hry jsou nedílnou součástí dnešní doby. Snad každý si na svém chytrém telefonu zahrál nějakou hru, a to ať už nějakou sportovní, akční nebo střílečku, kterou je třeba hra PUBG Mobile. Ta je mezi uživateli dost populární, a tak není divu, že její vývojáři přidali do hry podporu 120 snímků za sekundu (fps).

A jakoby nová aktualizace u PUBG byla málo, tak Samsung ještě uvedl, že jeho telefony budou podporovat 120 fps ještě u další oblíbené hry – Battle Royale. Celkově se jedná o velká vylepšení, která ocení většina uživatelů. Předchozí nastavení her totiž podporovalo jen 90 snímků za sekundu, což je režim, kdy ve hře ještě nemusí být vše plynulé.

PUBG při 120 fps bude hned na několika telefonech

S novým oznámením přišel samotný zástupce Samsungu, který dohlíží na optimalizaci her. Mezi nově podporovaná zařízení se řadí celá letošní vlajková řada Galaxy S24, loňská Galaxy S23 a skládací smartphone Galaxy Z Fold 5. Nicméně, Samsung není jediným gigantem, který přichází s tím, že jeho telefony budou podporovat 120 fps. Asi byste to nečekali, ale Infinix GT 20 Pro je dalším telefonem, který 120 snímků za sekundu podporuje. Můžeme předpokládat, že v budoucnosti se aktualizace dotkne ještě více společností, jako je Honor nebo Xiaomi.

Při 120 fps budou pohyby znatelně plynulejší než při 90 fps. Díky tomu bude mít uživatel značnou výhodu během bojů. V tuto chvíli není bohužel jisté, jestli se nová aktualizace dotkne i starších modelů Samsungu. K tomu se nikdo nevyjádřil, a tak nám odpověď odhalí pravděpodobně jenom čas. A navíc – vytvoření kompatibility ještě může zabrat nějaký čas.

Je docela překvapivé, že Xiaomi nebylo tolik iniciativní jako Samsung nebo Infinix, jelikož je vždy společností, která klade důraz na výkon. Pokud jste uživatelem telefonu Huawei bez GMS, tak je velmi pravděpodobné, že se aktualizace ani nikdy nedočkáte. PUBG totiž není oficiálně dostupné v AppGallery, a tak na něm s největší pravděpodobností nikdo nepracuje.

Autor: Adam Vilkus

Zdroj: gizmochina.com, gadinsider.com

Průměrné hodnocení 5 / 5. Počet hodnocení: 1

Zatím nehodnoceno.

Štítky:, ,

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *