7letá holčička vypadala, že z nervozity ihned odejde. Předvedla baletní vystoupení, které dojalo celý sál

Fotografie: Depositphotos

Teprve sedmiletá holčička projevuje talent, nad kterým zůstává rozum stát i odborníkům. Podívejte se na její vystoupení, jímž všem vyrazila dech.

Každé dítě, které něco předvádí, považujeme za talentované a roztomilé. V případě této holčičky, o níž informoval deník MadlyOdd, však nejde o žádný shovívavý úsměv a přehnané poklonkování. Už v sedmi letech je to skutečná profesionálka, mnozí jí věští zářnou kariéru na prknech těch nejslavnějších divadel. Podívejte se na její baletní vystoupení a přesvědčte se sami.

Trénuje pod vedením profesionálních tanečníků

„Balet je jedním z nejkrásnějších umění a zrodil se ve Francii v 15. století. Je to forma klasického tance, který je definován ladností, elegancí volného pohybu, vyrovnaností, a symetrií. Důraz je kladen také na příběh, kostýmy a komplexní výpravu,“ uvádí se na stránkách ArtStudioAliceSafta. Toto rumunské taneční studio připravuje a vede mladé talenty včetně této kouzelné holčičky Ilincy Bendeac.

Podívejte se na vystoupení z baletu La Esmeralda v podání této teprve 7leté holčičky. Je to neuvěřitelné a její výkon je skutečně dechberoucí. Profesionální baletky by jí mohly závidět. Tato talentovaná holčička má všechny předpoklady k tomu, aby se v budoucnu stala velkou hvězdou. Nejenže její pohyby jsou dokonale přesné, ale Ilinca oplývá i darem, který ne každý tanečník má.

Skupina 5 mužů působila, jako kdyby výstup ani nebrala vážně. Svým výkonem očarovali celý sál

Mnozí věří, že ji čeká hvězdná kariéra

Její předvedení působí tak lehce a přirozeně, jako by jí těžké figury nedělaly nejmenší potíž. Navíc stíhá udržovat s publikem tak trochu koketní vazbu a rozhodně v sobě nezapře ani herecký talent. Její představení, za které si vysloužila první místo a Křišťálovou labutí trofej, už zhlédly statisíce lidí. A ohromila všechny do jednoho.

„Poznamenejte si má slova, pokud bude chtít, jednou se dostane na scénu Royal Ballet (podle mého názoru nejlepší baletní společnost). Má všechno – techniku, muzikálnost i charakter. A co je nejdůležitější, vypadá, jako by se na jevišti dobře bavila! Kéž nikdy neztratí lásku k tanci,“ věští jí hvězdnou budoucnost jeden z komentujících.

Ve videu níže se můžete sami přesvědčit, že rozhodně nejde o nijak planá slova. Takový talent se opravdu nevidí každý den, a tak si její kouzelné vystoupení rozhodně nenechte ujít. Na Světě Kreativity se můžete podívat na další holčičku, která v 6 letech dokázala baletním vystoupením zaujmout porotu.

Veškerý volný čas trávila s prsty na klávesnici. Psaní článků se časem stalo jejím největším koníčkem. Neustále ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*