[OL]4you na

Beerfest se vrací v plné parádě! Festivalová předehra, pivovary z celé republiky a nabitý hudební program

Korunní pevnůstka se znovu po dvou letech promění v ráj pro milovníky piva, hudby a dobré společnosti. Na scénu se totiž vrací populární festival Beerfest, který nabídne ještě víc, než jsme čekali. Program odstartuje v pátek 24.5. a bude trvat až do soboty. Letošní novinkou je festivalová předehra na Dolním náměstí, kde budou od středy do soboty připraveny koncerty a zlatavé moky z produkce malých pivovarů.

Beerfest se vrací v plné parádě! Festivalová předehra, pivovary z celé republiky a nabitý hudební program
Zdroj: Beerfest Olomouc 2024

Festival Beerfest, který se v Olomouci koná už od roku 2001 je po krátké odmlce zpátky a vrací se do sedla v plné parádě. Přichází s dvoudenním programem, který nabídne skvělé kapely a rozmanitou nabídku pivovarů. Těšit se můžete na malé
i velké pivovary z celé republiky, které prozatím čítají dohromady něco okolo třiceti.  Mezi potvrzenými pivovary najdete například pivovar Buchťák, Litovel, Pilser Urquell, Holba, Radegast, Tvarg anebo třeba pivovar Jadrníček. Kompletní seznam najdete zde.

 

Rozmanitá není jenom nabídka pivovarů, ale také hudebních žánrů a kapel, které festivalu dodají tu správnou atmosféru. V pátek vystoupí například kapela Sto zvířat, Gaia Mesiah a Portless. Celý páteční večer uzavře rakouská skupina Falco Tribute Band. Sobotní program otevře burza pivních suvenýrů, zahrají například Deaf Heart, Ready Kirken, Cocotte Minute a dorazí také hudební uskupení Olympic Tribute.

Hudební skupina Portless | Zdroj: Portless

Letošní novinkou je Beerfest Street – festivalová předehra jenž začne ladit správnou festivalovou atmosféru už od středy 22. května a potrvá do soboty 25. května. Druhá festivalová scéna bude umístěna na Dolním náměstí a představí se nejen finalisté soutěže kapel, ale také interpreti jako Moonpark, Stracené ráj, Goofy Cow či Robbbie Williams Revival. Kompletní program je umístěn na webových stránkách festivalu.

 

Vstupenky na páteční i sobotní program lze zakoupit v předprodeji prostřednictvím sítě GoOut za 160 korun. Festivalová pokladna před Korunní pevnůstkou bude otevřena od 21. května.

reklama