KOMENTÁŘ: Agáta Hanychová se dohodla s oběma tatínky. Je opravdu konec? To se uvidí v dalším díle podcastu

od Soňa Jiroutová
3 minuty čtení
Agata Hanychova a Jaromir Soukup
Zdroj: Martin HyklCZECH NEWS CENTER CNC Martin Hykl CNC Profimedia

Ačkoliv události minulých týdnů nasvědčovaly tomu, že bude za chvíli Agáta Hanychová u soudu jako doma a tahanice s jejími expartnery ohledně dcer budou nekonečné, stačily pouhé dva dny a všechno skončilo. Navíc v oboru případech odcházeli rodiče spokojení. Skoro se až nechce věřit, že je opravdu konec.

Následující text je komentářem autorky. 

Agáta měla nabité dny: syn na operaci, dvě soudní jednání o dvou dcerách se dvěma tatínky.

První soud dopadl dle očekávání

V úterý proběhlo soudní líčení ve věci malé Mii. Zde jsou rodiče již několik let dohodnutí na střídavé péči, ale řešilo se výživné, které měl herec platit nízké vzhledem ke svým výdělkům, a zejména žádost Jakuba Prachaře, aby modelka neukazovala dceru na sociálních sítích.

Soud proběhl v nepřítomnosti matky, protože Agáta byla se synem Kryšpínem v nemocnici kvůli operaci nohy.

„Matka je oprávněna zveřejnit obrazové, zvukové, zvukově obrazové záznamy nezletilé pouze po předchozím písemném souhlasu otce. Matka je povinna odstranit ze svých účtů na sociálních sítích (…) veškeré obrazové, zvukové, zvukově obrazové záznamy nezletilé. A to do třiceti dnů ode dne právní moci,“ zněl verdikt zveřejněný deníkem Blesk.

Deník dále uvádí, že během vyslovování rozsudku došlo ze strany soudkyně k matematické chybě ve výši výživného. Soudkyně uvedla ve výroku 35 000 korun, ale následně dodala: „Z toho deset tisíc do rukou matky a patnáct tisíc na účet nezletilé.“ Předpokládá se ale, že správná je částka slovní, tedy 25 000 korun.

Jak Jakub, tak Agáta uvedli, že jsou s výsledkem soudního jednání spokojení. Agáta jen dodala, že doufá, že se dohodne i s druhým tatínkem.

Druhý soud překvapil

Soud s Jaromírem Soukupem probíhal druhý den a server Extra si všiml, že se modelka oproti předchozímu dni oblékla jinak. Reportéři si dali práci s vyhledáním cen jejího oblečení a doplňků a došli k závěru, že její outfit sahal do řádu stovek tisíc.

Jediné, co bylo hned na začátku soudního jednání zřejmé, bylo padnutí podepsané dohody. Ačkoliv ji Agáta podepsala, následně ji zrušila. Server Super uvádí jako důvod skutečnost, že otec zakázal influencerce, aby vyvezla jejich malou dceru do zahraničí.

Ze soudního jednání odjela Agáta dříve, než padl rozsudek. Pospíchala za synem do nemocnice.

„Zrovna se probouzí z narkózy, je po operaci nohy. Tak chci být u něj, až se probere,“ uvedla deníku Blesk s tím, že by neodešla, kdyby nedošlo k dohodě.

Po skončení jednání vyšel Jaromír s tím, že je spokojený a že spravedlnost tentokrát nebyla slepá.

„Dohoda je přesně taková, jakou jsem chtěla, i se zvykáním si Rozárky na přespání u tatínka. Otec nechtěl Rozárce doplatit 150 tisíc na výživném, aby se ale podepsala dohoda, odpustila jsem mu to. Byly to peníze, které měly putovat na spořicí účet Rozárky,“ uvedla k dohodě Agáta.

Výživné bude otec platit 25 000 korun a na stejném principu jako u Mii, tedy deset tisíc matce a patnáct tisíc na spořicí účet Rozárky.

I zde platí, že Agáta musí do třiceti dní smazat veškerý materiál s dcerou ze sociálních sítí.

Konec dobrý, všechno dobré?

Takový výsledek nejspíše čekal málokdo. Že se Agáta domluví s Jakubem, to se očekávat dalo. Jejich vztahy už se časem zlepšily a nejsou v nich emoce z rozchodu.

Že se dokáže domluvit i s Jaromírem, to už nečekal asi skoro nikdo. Dá se ale předpokládat, že si Agáta ještě do bývalého partnera rýpne v rámci podcastu na Herohero, kde si Ornelle Koktové postěžuje na to, že Rozárka přišla o 150 tisíc od otce a jak ji dohoda stála mnoho ústupků.

Dle toho, jak se prezentuje Jaromír, tak věřím, že dceři těch 150 tisíc na účtu chybět rozhodně nebude, protože jí to otec vynahradí jinak. A Agátě se třeba podaří prodat to auto a šperky od něj, tak by se také nemusela mít finančně špatně.

Takže konec dobrý, všechno dobré? Snad ano, ale ukáže to až další díl podcastu, ve kterém pravděpodobně Agáta opět rozvíří klidnější vody.

Zdroje: Blesk, Extra, Super

Autor: Soňa Jiroutová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články