SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na inscenaci pod širým nebem Chlapi sobě

SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na inscenaci pod širým nebem Chlapi sobě 

Více o akci...

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Divadlo Studio DVA odehraje několik venkovních inscenací od 7. června do 31. srpna 2024 na Letní scéně Vyšehrad, Letní scéně Výstaviště Holešovice, Letní scéně Tvrz Divice, Letní scéně Vítězná, v divadle Studio DVA a na Malé scéně. Zasoutěžte si s námi o jedno takové představení!

Ironická inscenace Chlapi sobě se věnuje nelehkému údělu mužů v současném světě. Zdali jde ve společném bydlení bez žen najít kýžený klid ve svých rolích zjišťují Oldřich Navrátil, Filip Blažek, Michal Slaný, Roman Štabrňák, Robert Urban nebo Štěpán Benoni. 

V repertoátu kompletní divadelní přehlídky nebudou chybět také oblíbené hry jako 4 sestry, Beckham, Jezinky Bezinky, Duety, Judy, Líbánky na Jadranu, Lovci bobrů, Poprask na laguně, Sex pro pokročilé, Tři grácie z umakartu a mnoho dalších. Vice informací o Metropolitním létě hereckých osobností 2024 se můžete dočíst v našem článku.

V případě, že byste se chtěli ocitnout v publiku na jedné z letních scén, soutěžíme o 2x dvě vstupenky na termín 18. června a o 2x dvě vstupenky na termín 19. června. K vaší odpovědi proto prosím připiště, o jaký termín soutěžíte.

Soutěžní otázka zní:

Kolik let slaví Metropolitní léto hereckých osobností 2024?

a) 20 let

b) 21 let

c) 22 let

Správnou odpověď nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu nebo na e-mail kontakt@informuji.cz (do předmětu napište LÉTO STUDIO DVA). Výherce vyhlásíme v úterý 23. května. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto: Jerry Háša

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!