Undisputed nás v říjnu pozve do ringu

Autor: p.a.c.oPublikováno: 16.5.2024, 21:20

Publikováno: 16.5.2024, 21:20

Přiřazené štítky

Sociální sítě

O autorovi

p.a.c.o

p.a.c.o

Je autorem 3288 článků

U hraní se dá krásně relaxovat, což se snažím aplikovat nejen na sebe, ale i své okolí...

Je to již těžko uvěřitelných 10 let, kdy jsme se na konzolích mohli vydat na klasický boxerský souboj. Komu již tento adrenalin chybí a rád by si zahrál nějaký současný titul, máme pro vás skvělou zprávu. V říjnu letošního roku vyjde hra Undisputed. Objeví se vní více než 70 licencovaných boxerů a boxerek, mezi nimiž jsou například Tyson Fury, Oleksandr Usyk, Canelo Alvarez, Katie Taylor a Roy Jones Jr.. Kdo by chtěl hrát sám za sebe, bude moct využít Character Creator a v něm si vytvořit vlastního zápasníka. Zvolíme jeho váhovou kategorii, účes, oblečení a bojový styl.

V režimu kariéry si pak vytvoříte tým, budeme vyjednávat o smlouvách, trénovat a protloukat se k titulu nezpochybitelného šampiona, přičemž budeme muset zvládnout více než šedesát různých úderů, obranných pohybů a zvládnout mechaniku práce nohou. Bojovat budeme na jednom ze čtrnácti zápasnických míst, od upocených tělocvičen až po obrovské arény. Todd Grisham a Johnny Nelson nám budou poskytovat odborný komentář. Boxeři budou také podléhat „dynamickému poškození“ a deformaci obličeje, takže bude možné sledovat, jakou daň si každý zápas na vybraném boxerovi vybere. Po vydání hry bude zveřejněn kalendář placených a bezplatných DLC, které přidají nové bojovníky, místa pro boxování a oblečení.

Undisputed vstoupí do ringu 11. října na konzolích Xbox Series, přičemž Deluxe WBC Edition nabídne třídenní předčasný přístup ke hře, balíček The Fighters Pack s Jaime Munguia, Regis Prograis, Jesse ‚Bam‘ Rodriguez, Dmitry Bivol, Caleb Plant a Julio Cesar Chavez (s alternativním oblečením pro každého z nich). Dále pak balíček oblečení s alternativním oblečením pro Claressu Shieldsovou, Canela Alvareze, Oleksandra Usyka, Katie Taylorovou, Tysona Furyho a Amira Khana a balíček Eras Pack s Tysonem Furym ’09, Canelo Alvarezem ’11 a Muhammadem Alim ’64.