Koupě vysněného domu se proměnila v noční můru. Po průzkumu pozemku se jí zastavilo srdce

Fotografie: Depositphotos

Annaleine byla hluboce šokována, když zjistila, že na jejím pozemku na Havaji byl omylem postaven dům. Situace se ještě více komplikovala, když byla zažalována.

V roce 2018 Annaleine, známá také jako „Anne“, koupila pozemek o velikosti jednoho akru na Havaji za necelých 22 000 dolarů (přibližně 506 000 českých korun) v aukci. Měla v plánu postavit na pozemku svůj vysněný dům z udržitelných materiálů, který by harmonicky zapadal do okolní přírody a nabízel výhled na oceán.

Jejím plánem bylo komunitní místo pro ženskou meditaci

Sen této ženy se však brzy proměnil v noční můru, a to když zjistila, že její pozemek byl omylem vyrovnán buldozerem a byl na něm postaven dům. Podle webu InsideEdition tuto zprávu obdržela od realitního agenta, který jí sdělil, že dům byl prodán. Zpočátku si myslela, že jde o žert, ale brzy pochopila, že situace je vážná.

Developer domu, který vlastnil sousední pozemek, se omluvil za chybu a navrhl mimosoudní vyřešení situace tím, že nabídl výměnu za pozemek stejné velikosti a hodnoty. Annaleine toto ale odmítla, protože pozemek, který vybrala, splňoval specifické požadavky založené na souřadnicích, pozici hvězd, numerologii a jejím znamení zvěrokruhu. Její případ se následně dostal i do televizního vysílání a to na stanici Hawaii News.

Žena požádala o rozvod kvůli nepřijatelnému chování manžela

Její odmítnutí ji dostalo k soudu

Po jejím odmítnutí se situace zhoršila a byla na ni podána žaloba. Žaloba byla podána také proti společnosti, která dům postavila, a proti kraji, který vydal stavební povolení. Její právní zástupce označil celou situaci za neuvěřitelnou a zdůraznil, že chyba developeru nemůže být jednoduše napravena tím, že dojde k výměně pozemku za jiný.

Zatímco spor může trvat roky, Annaleine se snaží zůstat silná a naučila se během tohoto procesu mnoho o sobě. Přestože je to pro ni emocionálně náročné, snaží se zůstat vyrovnaná a uplatňovat v praxi to, co vyučuje ve své profesi energetické léčitelky. O dalším boji ohledně pozemku, se kterým se potýká zemědělec, jsme čtenáře deníku SvětKreativity informovali v nedávném článku.

Veškerý volný čas trávila s prsty na klávesnici. Psaní článků se časem stalo jejím největším koníčkem. Neustále ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*