Nejzranitelnější znamení zvěrokruhu: Velmi citlivé jsou Ryby i Panny

Každý z nás zvládá stres a každodenní starosti trochu jinak. Zatímco někdo nad problémem mávne rukou a nenechá se vytočit, druhý se trápí a je snadné mu ublížit. Je jasné, že velký podíl na tom, jak se v určitých situacích chováme, má také znamení, ve kterém jsme se narodili.

Lidé, kteří bývají náchylnější k emocionální zranitelnosti, se vyznačují také vlastnostmi, jako je empatie, kreativita a hluboké porozumění. Možná právě proto se jich některé věci dotýkají mnohem více než ostatních. Před kým byste si měli dávat pozor na pusu a vážit slova?

Mohlo by vás zajímat: Znamení, která se snadno rozzlobí: Vztekat se umí Berani i Štíři

Ryby

Ryby jsou svou intuicí a velkou citlivostí proslulé, není proto divu, že zrovna ony jsou v našem žebříčku nejzranitelnějších znamení na prvním místě. Zrozenci tohoto znamení jsou velmi citliví na negativní energie, hádky, spory i citovou bolest. Často se dokážou vcítit a zasáhne je pak bolest druhých, nechávají se také snadno ovlivnit emocemi okolí. Možná i proto často a rádi unikají do světa fantazie a snů. Je to pro ně způsob, jak se vyhnout tvrdé realitě.

Rak

Raci jsou velmi vnímaví a silně citově založení. Mají tendenci chránit sebe i své blízké před konkrétním druhem bolesti, což však paradoxně může vést k jejich vlastnímu zranění. Pokud jsou lidé narození v tomto znamení zklamáni nebo zrazeni, často se s tím vyrovnávají velmi dlouhou dobu a mají potom problémy s důvěrou.

Čtěte také: Znamení, ve kterých se rodí lidé s nejčistším srdcem: Ryby a Váhy nepodrazí

Panna

Zrozenci znamení Panny jsou perfekcionisté každým coulem a často kladou vysoké nároky na sebe, ale i na ostatní, především pak na své blízké. Když mají pocit, že nedokážou naplnit očekávání druhých, mohou pociťovat hluboký pocit selhání. Jejich citlivost na kritiku a nedostatky může vést k úzkosti a nedostatku sebejistoty.

Blíženci

Blíženci jsou vnímaví a velmi přátelští, takže se často stávají jakousi vrbou pro ostatní. Potom mají tendenci přemýšlet nad všemi možnými scénáři a detaily, samozřejmě těmi nejčernějšími. Jejich mysl je neustále v pohybu a jejich emoce často velmi kolísají. Mohou se snadno cítit přetížení informacemi a vnímat negativitu ve svém okolí, což může vést k úzkosti a depresi.

Spřízněná duše podle horoskopu:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 6. 2024

Dnes se můžete cítit trochu pod psa kvůli fyzickému a emocionálnímu stresu v posledních dnech. Pokud můžete, uklidněte se. Tento den není vhodný k tomu, abyste byli příliš zaneprázdněni nebo se pouštěli do nových projektů. Berani, špatná komunikace by mohla způsobit jedno nebo dvě rozčilení, a tak se snažte zachovat chladnou hlavu. Nedělejte z komára velblouda. Nepřijde nic, co by se nedalo zvládnout.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.