Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. května 2024 10:53
Čas čtení 0:40
Radoslava Juračková

Herec ze seriálu Squid Game prozradil, kdy bude nová série. Těšit se můžeš už letos

Herec ze seriálu Squid Game prozradil, kdy bude nová série. Těšit se můžeš už letos
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NETFLIX NETFLIX SERIÁLY SQUID GAME
Uložit Uložené

Na Netflix přichází jeden z nejočekávanějších seriálů.

Účast v nové řadě seriálu Squid Game potvrdil herec Lee Jung-jae, který v seriálu ztvárňuje Seong Gi Huna. Řekl to Business Insider. První série vyšla už v roce 2021 a od té doby fanoušci a fanynky netrpělivě čekají na další pokračování.

Doporučeno
Tipy na kempy: Tohle je žebříček top míst v celém Česku Tipy na kempy: Tohle je žebříček top míst v celém Česku 15. května 2024 15:53

Koncem ledna jsme informovali, že tvůrci plánují ještě letos uvést nový seriál. Tehdy odhadovali datum vydání na podzim až zimu 2024. Herec Lee Jung-jae v rozhovoru prozradil, že nová série bude k dispozici v prosinci. Netflix tuto informaci zatím nepotvrdil.

První série skončila nejednoznačně

Závěr první série zanechal mnoho otazníků. Fanoušci a fanynky doufají, že pokračování přinese odpovědi. Lidé se domnívají, že Gi Hun bude plánovat pomstu a možná odhalí tajemství významného VIP kruhu osob.

Doporučeno
Duna 2 míří na HBO! Kdy se jí dočkáme? Duna 2 míří na HBO! Kdy se jí dočkáme? 15. května 2024 9:30

Po skončení první série dostal režisér Hwang Dong-hyuk stovky dotazů ohledně pokračování. Tehdy přiznal, že cítil obrovský tlak a měl pocit, že mu lidé nedávají na výběr.

Domů
Sdílet
Diskuse